2777
2789
عنوان

فک میکنید تو زندگی قبلی کی بودین

| مشاهده متن کامل بحث + 622 بازدید | 90 پست

ی دختری ک پدرو مادر بشدت وضع خوبی داشته ولی فوت میکنن و پیش عمو وبچهاش بزرگ میشه ....بزرگ ک میشه هم با عشقش ازدواج کرده

سالها دویدم ولی به مقصد نرسیدم ..... برای همه منتظرها و من دعاکنید ....

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

علاقم به پفک زیاده شاید پفک بودم

جدید بود😂

به امید ایران بدون افغان 🇮🇷 لطفا بیشرف نباشید خرید و فروش نکنید. چرا فراموش کردین که ما میراث دار چه تمدن و هویت با ارزشی هستیم 
🥲💔

یاد فیلما و کتابا افتادم هق

به امید ایران بدون افغان 🇮🇷 لطفا بیشرف نباشید خرید و فروش نکنید. چرا فراموش کردین که ما میراث دار چه تمدن و هویت با ارزشی هستیم 

من خواب دیدم یه پسر ۱۷ ۱۸ ساله بودم با خواهر و مادرم با یه عده داشتبم فرار میکردیم اتفاقا چند وقت پیش این خواب و دیدم و در دنیای واقعی ۳۶ سالمه و دوتا بجه دارم برام خیلی عجیب بود خوابم

نمیدونم 

ولی سالهاس 

شبا که چشمامو میبندم سوار یه اسب هستم 

میام پایین پشت یه دیوار شکسته 

یکی از پشت منو میکشه 

هر شب هرشب 

اینو میبینم 

و همیشه میگم به خودم 

اون کی هست که منو کشته 

و اولین بار هست دارم میگم 

به بچه م فکرمیکنم،به حس بارداری ، حس شیر دادن به یه تیکه از وجودخودت و عشقت ، حس نفس کشیدن های ریز ریزش تو بغلم خیلی اوقات تو درونم حمل میکنم . با خودم میگم خدایا میشه من بچه خودم رو ببینم!  🌷   دوستان گلم این امضای من بود سالها ...بعد معجزه خدا رو دیدم دلتون خواست سر بزنید به تاپیک خاطره زایمانم ...امیدوارم خدا به هر کس دلش میخواد به حکمت و مصلحت خودش ببخشه...🥰

این تاپیکو من قبلا زدم خیلی از جوابا قشنگ بودن🥰

من حس میکنم یه مرد گلفروش بودم که سال ها پیش زندگی میکرده عاشق یه دختر دوره گرد میشه براش شعر میخونه آواز میخونه موهاشو میبافه

زندگی مرد بزرگیست که در بستر مرگ به شفا بخشی یک معجزه ایمان دارد
نمیدونم ولی سالهاس شبا که چشمامو میبندم سوار یه اسب هستم میام پایین پشت یه دیوار شکسته یکی از پشت من ...

جدی برگام