2777
2789
عنوان

فک میکنید تو زندگی قبلی کی بودین

| مشاهده متن کامل بحث + 649 بازدید | 90 پست
پس چرا میگن اسلام تناسخ رو قبول نداره

ی عکس از کتابی ک گفتم فرستادم برای اثبات حرفم ...نمیدونم این حرفهارا از کجاشون جدیدا درمیارن وگرنه از زمان پیامبران بوده و هست .

سالها دویدم ولی به مقصد نرسیدم ..... برای همه منتظرها و من دعاکنید ....
من عاشققققققققق اسبمممم😭اگه عشق بدونی چیه من یه چیزی صدبرابر اون عاشق اسبم🥺🐴😭یکی از آرزوهام اینه ...

واییی همش سیو داری 

منم دوست دارم ولی نه اینجوری 

چه باحال

به امید ایران بدون افغان 🇮🇷 لطفا بیشرف نباشید خرید و فروش نکنید. چرا فراموش کردین که ما میراث دار چه تمدن و هویت با ارزشی هستیم 

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

ی عکس از کتابی ک گفتم فرستادم برای اثبات حرفم ...نمیدونم این حرفهارا از کجاشون جدیدا درمیارن وگرنه ا ...

شما میگین تناسخ هست

به امید ایران بدون افغان 🇮🇷 لطفا بیشرف نباشید خرید و فروش نکنید. چرا فراموش کردین که ما میراث دار چه تمدن و هویت با ارزشی هستیم 
واییی همش سیو داری منم دوست دارم ولی نه اینجوری چه باحال

مننتننن میمیرممم براشونننن😭😭😭😭

کودکان بهزیستی حق زندگی دارند و آنها سزاور چنین حقی هستند به امید روزی که دیگر در بهزیستی کودکی نباشد💔🥲🌻 دقایقی در زندگی هست که دلت برای کسی آن قدر تنگ می شود که می خواهی او را از رویاهایت بیرون بکشیو در دنیای واقعی بغلش کنی... 🫂🫂💔

من حس میکنم یا درخت بودم یا کوه 

اگه قرار باشه انسان بوده باشم احتمالا یه دختر آزاد بودم که توی زمینه ورزش و نقاشی و هنر فعالیت داشته 

از سرزنش دوست تا مضحکه دشمن /تاوان تو را می‌دهم هر روز/ آرزوهام همیشه آرزو موندن

این هم کتابی که من ازش دارم که حرف از این میزنه که انسانهایی ک خوبن امکان برگشتشون به دنیا هست .

اره میگن یکی بچه اش رو از دست میده بعد بچه دومی ک بدنیامیاره و دوسه ساله میشه موقع حرف زدن ب مامانش میگه ببخش دفعه پیش نتونستم پیشت بمونم ولی ببین دوباره اومدم ب این دنیا،و مادرشو بغل کرده. و فقط هم همون یکبار این حرفو ب مادرش زده و دیگه هم نگفته

اسب چرایکی دیگم گفت

یه عشق فراتررر به اسب دارم

نگاش کن خدایی🥺🥺🥺

کودکان بهزیستی حق زندگی دارند و آنها سزاور چنین حقی هستند به امید روزی که دیگر در بهزیستی کودکی نباشد💔🥲🌻 دقایقی در زندگی هست که دلت برای کسی آن قدر تنگ می شود که می خواهی او را از رویاهایت بیرون بکشیو در دنیای واقعی بغلش کنی... 🫂🫂💔
ی عکس از کتابی ک گفتم فرستادم برای اثبات حرفم ...نمیدونم این حرفهارا از کجاشون جدیدا درمیارن وگرنه ا ...

یعنی حقیقت داره؟ من حس میکنم زندگی قبلیم یه نفرو دیوانه وار دوس داشتم الانم همین حس رو نسبت به همسرم دارم

زندگی مرد بزرگیست که در بستر مرگ به شفا بخشی یک معجزه ایمان دارد
یه عشق فراتررر به اسب دارمنگاش کن خدایی🥺🥺🥺

شوهر من عاشق اسبه گالریش پر عکس اسبه حتی تصویر زمینه اش یا اسب یا عقاب

زندگی مرد بزرگیست که در بستر مرگ به شفا بخشی یک معجزه ایمان دارد
پس چرا میگن اسلام تناسخ رو قبول ندارهکارما رو که میدونم که همه ادیان قبول دارن و با یکم تفاوت میگن ی ...

من یه مقاله میخوندم که نوشته بود اجزای سازنده ما با تمام موجودات زنده و تمام اجزای طبیعت وجه اشتراکات زیادی داره یعنی همه ما هم خاکیم هم سنگیم هم آبیم هم ......همه دنیا در درون ما هست پس ما هر چیزی که وجود داشته میتونیم باشیم 

نیمی از دی ان ای ما رو انسان های قبل از ما تجربیاتشون احساساتشون و ...ساخته یعنی همه اون انسان ها هنوز هم هستن هنوز هم توی این دنیا دخیل هستن و ما هم روزی میشیم بخشی از دی ان ای نسل های بعد و ما هم همیشه خواهیم بود 

از سرزنش دوست تا مضحکه دشمن /تاوان تو را می‌دهم هر روز/ آرزوهام همیشه آرزو موندن

چرا 😂😂😂😂😂دیوار اخه

ساکت اروم 

ازش صدا در نمیاد 😂

به بچه م فکرمیکنم،به حس بارداری ، حس شیر دادن به یه تیکه از وجودخودت و عشقت ، حس نفس کشیدن های ریز ریزش تو بغلم خیلی اوقات تو درونم حمل میکنم . با خودم میگم خدایا میشه من بچه خودم رو ببینم!  🌷   دوستان گلم این امضای من بود سالها ...بعد معجزه خدا رو دیدم دلتون خواست سر بزنید به تاپیک خاطره زایمانم ...امیدوارم خدا به هر کس دلش میخواد به حکمت و مصلحت خودش ببخشه...🥰
شوهر من عاشق اسبه گالریش پر عکس اسبه حتی تصویر زمینه اش یا اسب یا عقاب

اسب به من تمامی حس های قشنگ دنیا رو میده عاشقشم 🥺🥺🥺🐴❤️❤️❤️❤️