2777
2789

بعضیا میگن نوجوونی قدرشون نمیدونی😐

واقعا بعضیاتون رو درک نمیکنم

ینی اونا هرکار میخوانن میکنن و باز مشکل از ماس

خوردت میکنن

تحقیر میکنن

تو ی دیوونه خونه بزرگت میکنن

هروز دلتو میشکنن

نشستی تو اتاق درس میخونی پشت سرت پچ پچ میکنن ک معلوم نیست تو اتاق چ غلطی میکنه و تو از شدت خستگی تموم بدنت بی حسه و زیر چشمات گود شده:)))))

تاپیک قبلم هم گفتم هیچ توجیهی نداره وقتی روانی هستید لازم نیست بچه دار شید و تازه بعدش بگید بچه ها باید قدر بدونن

من قدر کسیو که هیچوقت برام بابا نبوده رو نمیخوام بدونم

قدر کسی ک همیشه باعث شده حسرت دیگرانو بخورم نمیخوام بدونم

قدر کسی که جز تحقیر و توهین هیچکاری برام نکرده رو نمیخوام بدونم

منو آورد تو این دنیا ک عقده هاشو خالی کنه روم؟؟؟

همچین بابایی رو نمیخوام:)

عاشق گربه ها🥺❤️

باهات موافقم من ی مادرم و مطمعنم ک دخترم تو خونمون درگیر آرامش‌..... عاشقانه دوستش داریم و بهش احترام میزاریم هنوز دو سال و نیم هست کلی براش برنامه های قشنگ ک هر دختری دوست داره انجام بده دارم....

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

باهات موافقم من ی مادرم و مطمعنم ک دخترم تو خونمون درگیر آرامش‌..... عاشقانه دوستش داریم و بهش احترا ...

خوشبحالش

مرسی که اینطوری هستید همیشه همینجوری بمونید باش

ایشالا دخترتون برعکس من همیشه حالش خوب باشه 🙂❤️

عاشق گربه ها🥺❤️
شما بهترین پدر مادر دنیا رو هم داشته باشی تو نوجوونی معتقدی بی لیاقتن.اما خوب معنیش این نیس همه پدر ...

من نوجوون نیستم

۱۸ سالمه

درضمن چه ربطی داره نوجوونی من اثبات میکنه ک اونا همه کارای بدشون هم درسته؟

عاشق گربه ها🥺❤️
من نوجوون نیستم۱۸ سالمهدرضمن چه ربطی داره نوجوونی من اثبات میکنه ک اونا همه کارای بدشون هم درسته؟

۱۸ نوجوونه.نمونش اینکه شما یه متن دو جمله ای که توش نوشتم پدر مادر بد هم وجود داره رو خوندی ولی فقط به اون قسمت اولش واکنش نشون دادی.همین کافیه که نشون بده تو این سن و سال بدی ها همیشه پررنگ تره برا ادم تا خوبیا.به هر حال ان شاءالله مشکلاتتون حل بشه با خانواده.