2777
2789
عنوان

اگه ی پسر اصرار کنه بری سرکار

| مشاهده متن کامل بحث + 160 بازدید | 32 پست

اگه اینقدر پول دارن ک میتونه خدمتکار بگیره

پس چه نیازی به کارکردن خانم دارن ؟!!!

بنظرم  پشت حرف مستقل بودن خانم چیزی قایم کردن 

ارامش ان است که درهرگام بدانی دست تو دردست خداست ❤😊  ... یادمون نره قرار همو زیر پستها ضایع کنیم        برای حاجت دل همه بگیم یاعلی  محترم جانی که پیام منو جوری ریپلای میکنی که بعدش متوجه میشی نه این مثل من ... نیست ،این تاپیک مخصوص شماست ، خوش باش 😁 بیا اینجا

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

اگه اینقدر پول دارن ک میتونه خدمتکار بگیرهپس چه نیازی به کارکردن خانم دارن ؟!!!بنظرم پشت حرف مستقل ...

چه چیزی مثلا ؟ وصع اقا خوبه خونه ماشین در امد همه چیش عالی 

به نظر من خوبه 

چون من خودم دوست دارم کار کنم و مستقل باشم 

اگه واقعا برای خونه کارگر میگیره و دختره خودش دوست داره کار کردن رو اما اگه نه اینجوری داره میگه که دختره هم کار کنه و کمک خرج باشه و کارگر هم نگیره اون دیگه یه حرف دیگه است 

فقط چهار سوال ارزشمند در زندگی وجود داره چی مقدسه؟روح از چه چیزی درست شده؟چی ارزش داره براش زندگی کنی؟و چی ارزش داره براش بمیری؟و جواب همه این سوال ها یکیه فقط عشق🍀
به نظر من خوبه چون من خودم دوست دارم کار کنم و مستقل باشم اگه واقعا برای خونه کارگر میگیره و دختره خ ...

از جزیات خبر ندارم فقط میدونم گفته من دوس دارم خانومم مستقل باشه دلم نمیخواد فقط تو خونه باشه بتونم از خیلی بابت روش حساب کنم 

چه چیزی مثلا ؟ وصع اقا خوبه خونه ماشین در امد همه چیش عالی

چی بگم والا 

مثلا خسیس بودن 

ارامش ان است که درهرگام بدانی دست تو دردست خداست ❤😊  ... یادمون نره قرار همو زیر پستها ضایع کنیم        برای حاجت دل همه بگیم یاعلی  محترم جانی که پیام منو جوری ریپلای میکنی که بعدش متوجه میشی نه این مثل من ... نیست ،این تاپیک مخصوص شماست ، خوش باش 😁 بیا اینجا

من از این رفتار خوشم میاد

حالت امروز بده؟ اتفاق بدی پیش اومده؟ حس میکنی بدبخت شدی؟ یه لحظه صبر کن. از خودت دور شو. توی تاریخ دور شو. اتفاق هایی رو به یاد بیار که فکر میکردی ازشون زنده بیرون نمیایی. چی شد؟گذشت. به اتفاق هایی فکر کن که توی طول تاریخ برای آدمها پیش اومده.به جنگ به قحطی به بیماری ها. حالا توی جغرافیا از خودت دورشو. به کشورهای دیگه فکر کن. به آدمهای دیگه. دردت در مقایسه با دردهایی که بشر متحمل شده چقدر بزرگه؟ چقدر عمیقه؟ من اینجوری با مسائل ناخوشایند برخورد میکنم و یهو میبینم ای بابا درد من چقدر کوچیکه 

از جزیات خبر ندارم فقط میدونم گفته من دوس دارم خانومم مستقل باشه دلم نمیخواد فقط تو خونه باشه بتونم ...

خب اینا رو باید دختر خالت توی دوران آشنایی به شناخت برسه و بفهمه 

ببینه پسره واقعا همچین تفکری داره که زن باید مستقل باشه یا نه هدفش پوله و کمک خرج 

مثل ما دخترا که ملاک داریم برای همسر مون مسرا هم ملاک دارن دیگه یکی زن مستقل دوست داره یکی دوست داره زنش وابسته و متکی به خودش باشه یکی خانه دار یکی شاغل 

باید بشناسه ببینه واقعا چجوریه و با خودش تناسب داره یا نه

فقط چهار سوال ارزشمند در زندگی وجود داره چی مقدسه؟روح از چه چیزی درست شده؟چی ارزش داره براش زندگی کنی؟و چی ارزش داره براش بمیری؟و جواب همه این سوال ها یکیه فقط عشق🍀