2777
2789

چه خوب مبارکه 

حالا همسایه ی من 

جلو چند تا همسایه دیگه جلو در گفت اره میام خونتون چشم روشنی پسرتو بیارم 

منم گفتم تشریف بیارید قدمتون و....

بعد اصلا نیومد 

همسایه ها الان فکر میکنن خانم اومده چی اورده 

همسایه پایینیم که اصلا نیومد 

حتی بچه رو ببینه هیچ وقت تبریکم نگفت 

به بچه م فکرمیکنم،به حس بارداری ، حس شیر دادن به یه تیکه از وجودخودت و عشقت ، حس نفس کشیدن های ریز ریزش تو بغلم خیلی اوقات تو درونم حمل میکنم . با خودم میگم خدایا میشه من بچه خودم رو ببینم!  🌷   دوستان گلم این امضای من بود سالها ...بعد معجزه خدا رو دیدم دلتون خواست سر بزنید به تاپیک خاطره زایمانم ...امیدوارم خدا به هر کس دلش میخواد به حکمت و مصلحت خودش ببخشه...🥰

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

من فقط به گربه ها سلام میکنم

دقیقااااا

من اصلا همسایه‌هامون رو نمیشناسم😂😂😂😌(جدی میگم)

حامی حیوانات🌱  دختر آریایی🌛از نسل کوروش👑     منم کوروش و پادشاه جهان به شاهی من شادمان      مردمان به بابل در آمد سپاهی ز من رها کردم این سرزمین را ز مرگ به بابل چو وارد شدم بی‌نبرد سپاه من آزار مردم نکرد من برده داری برانداختم به کار ستم دیده پرداختم❤👑                                                                                   

اخه اقد باهم جور ک نیستیم تو ی ساختمونیم در حد سلامو علیک

پس یه بسته شکلات مغزدار ببر

مسیح فرمودحقیقتی که حتی در تاریکی از گفتن آن هراس داشتید روزی در روشنایی شنیده خواهد شد و ایمانی که در کنج خانه ها آموختید روزی بر پشت بام ها فریاد خواهند زد.

اصلا نمیخواد بری 

یاد صابخونمون افتادم اومد دیدن بچه ام دست خالی اومد 

آخر هم که میخواستیم بلند شیم پول پیشمون رو کامل نداد 

چقدر هم اذیتمون کرد

کاش اینقدر خود تحقیر نباشیم❤️🇮🇷💪. توی بحث ها هرجا دیدی جوابتو ندادم بدون به یاد مَثَل «نرود میخ آهنین در سنگ» افتادم و دیگه خودمو خودتو اذیت نمیکنم.  🫒🇵🇸🕊️

بنظرتون دست خالی برم زشته ؟؟

وا 

واقعا زشته وقتی خسیسیت میاد چیزی ببری اصلا واسه چی میخوای بری؟

خیال بافیَت بد نیست...خیال کن که خواهی رفت،،،همین که رفتیو مُردَم ،،،تلاش کن که برگردی و در کمالِ خونسردی مرا به خاک بسپاری