2777
2789
عنوان

چجوری بهونه میارید

| مشاهده متن کامل بحث + 260 بازدید | 40 پست
پس فقط بگو میرممنتظر اجازه نموننهایتا چند بار قراره دعوا و بحث بشه بینتون یا حتی سعی کنن محدود ترت ک ...

الان‌چیزی نگم و بمونم خونه یه سال دیگه محدودترم میکنن و کلا دیگه نمیتونم چیزی بگم 

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

واقعا خودم خسته شدم بگمم بریم بیرون ده دقیقه قدم زدن بعدش یا بریم خونه عمه عمویی چیزی بابا از خونه ب ...

ووی منم انقد بدم میاد از یه چاردیواری به یه چاردیواری دیگه

تو چن وقت دیگه قراره وارد دانشگاه شی اگر شهر دیگه ای قبول شدی اونموقع چطور میخوان بزارن بری😐

اسیر نیستی که

می ارزه واقعا چون نمیتونم تا اخر که مجردم تو خونه بمونم که

شرایط منم خیلی بد بود

درحدی ک شارژ میخواستم بخرم باید داداش ۵ سالم میرفت و خودم حق نداشتم تا سرکوچه برم

ولی درنهایت جنگیدمو رفتم سرکار

هروز دعوا و جنگ و کتک کاری بود

ولی می ارزید

بعد از چند سالم ازشون جدا شدم و چند سال بعد ازدواج کردم

خانواده ی سمی از هرچیزی بدتره

دوست بی ادبی دارم ک اعصاب نداره، گاهی کاربری دست اونه تعجب نکنید از شدت متفاوت بودن جوابها🥲
ووی منم انقد بدم میاد از یه چاردیواری به یه چاردیواری دیگهتو چن وقت دیگه قراره وارد دانشگاه شی اگر ش ...

شهر دیگه نمیرم ولی خب بالاخره دانشگاه که میرم 😐 بهشون گفتمم میخوام برم سرکار 

الان‌چیزی نگم و بمونم خونه یه سال دیگه محدودترم میکنن و کلا دیگه نمیتونم چیزی بگم

دقیقا

ب نظرم هرطور شده برو سر یه کاری

دوست بی ادبی دارم ک اعصاب نداره، گاهی کاربری دست اونه تعجب نکنید از شدت متفاوت بودن جوابها🥲
موفق باشی 🩷 همین که مستقل شدی قدم بزرگیه خیلی بده خانواده سمی

تو هم میتونی

فقط کافیه بخوای

ولی خب من ب لحاظ روحی خیییییلی آسیب دیدم