2777
2789
عنوان

تو اولین دیدار چی بپوشیم من چادری ام

| مشاهده متن کامل بحث + 2302 بازدید | 154 پست
نهاسم خاصی نداره فکر کنم بلد نیستمببین میزارن لای ردسریاون قسمت جلویی ک از چادر بیرون میمونهروسریشون ...

طلقه فدات شم .

طلق روسری میگن بهش 

ولی تو تابستون نمیشه زد پیشونی عرق میکنه

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

منظورتون رو از دیت متوجه نشدم ولی دیدار دوتا ادم که همو دوست دارن تو یه مکان عمومی برای اینکه بشینن ...

عزیزم سوال پرسیدم چرا عصبی میشی. برای من که نذاشتن اینکارو بکنم

اگر روسری رو طوری میپوشی که س ی ن ه مشخصه اون چادر پوشیدن نیست حالا هر طور راحتی ناراحتی نداذه

وقتی با روسری گره بزرگ یه گره بزرگ و ساده از جلو بزنید مطمئنن اون دسته های روسری با اون حجم از قوار کامل پوشش میدن این نواحی رو 

وقتی کسی این پوشش رو انتخاب کرده قطعا میدونه چطور بپوشه که بی احترامی نباشه 

ممنون نیشم نظراتتون رو اعلام نفرمایید خواهر

مشکل طرف حرف زدن استاراتر نبود مشگل شمایین ک قضاوت میکنید و حرف و دور سرتون میپیچید

دقیقا

اصل ماجرا رو ول میکنن به چیزی که ذهن هیچ کس بهش خطورم نکرده!!!

بنده خدا استارتر

.

نهاسم خاصی نداره فکر کنم بلد نیستمببین میزارن لای ردسریاون قسمت جلویی ک از چادر بیرون میمونهروسریشون ...

نه والا خیلی وقته چادری ندیدم 

همه سن بالا، سنتی میپوشن 

متوجه شدم خوب اونا چطور مهار می‌کنند؟ 

تکون نمیخوره طلق؟ 

اسی بالاخره دیدار اول هست یا نه؟ یه جا گفتی آره یه جا نه

ولی اگه دیدار اوله اون نسکافه ای رو بپوش به چیزی که یه کم رسمی تر باشه اگه دیدار اول نیست آبی روشن بپوش

ز اختیار جهان عقده‌ای است در دل من     که جز به گریه ی بی‌ اختیار نگشاید ..‌.
عزیزم سوال پرسیدم چرا عصبی میشی. برای من که نذاشتن اینکارو بکنم

خب چی بگم خواهر شمارو نزاشتن شاید چادر و حجاب هم انتخاب اونا براتون باشه 

من خودم انتخاب کردم این پوشش رو و اینکه ارایش نکنم و اینکه یه دختر شاغل و تحصیل کرده ام به انتخاب هام تو خانوادهاحترام میزارن 

پس نزاشتن از کجا با کسی میخواهید ازدواج کنید صحبت میکنید

فرقشون چبه

محجبه دنبال ست کردن لباسم فلان و اینا نیس لباس که تمیز و مرتب و حجاب دار میپوسه که اصولاً چادر جلو بسته یا اگه جلو باز زیرش عبا بلند و گشاد که میشه پوشش کامل

حجاب استایل لباس کسوت و عروسکی و ناز رنگ‌اش به روسری و شال و ساق دست جوراب و اینا ست بشه کوتاه و چادر جلو باز دیگه...

نه والا خیلی وقته چادری ندیدم همه سن بالا، سنتی میپوشن متوجه شدم خوب اونا چطور مهار می‌کنند؟ تکون نم ...

والا من چادری زیاد میبینم جوان هم هستن البته درسته که اغلب مسن هستن

دیگه اونشو بلد نیستم من فقط دیدم دوستم استفاده میکنه

.