2777
2789
عنوان

دخترم سه سالشه از حموم میترسه خیلیم میترسه نمیدونم چیکار کنم

| مشاهده متن کامل بحث + 256 بازدید | 28 پست
والا دختر من تا ۵سالگی میترسید دختر بچه ها همینن مراعات کن

یه دخترم نمیترسه تازه اون میخواد بمونه تو البته اون یکسال و نمیشه

جان جدت نترکون کاربری ۵ ام ☹️ صرافی اوم پی فینکس با دعوت از دوستانتون بهتون یه مبلغی رو میده هم به کسی که کد زدع هم به کسی که کد دعوت رو ارسال کرده خوشحال میشم کد دعوت من رو بزنید وارد جشنواره ام می فینکس بشین کاملن هم راسته هیچ کلاهبرداری در کار نیست 7MIXTSU5H

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

جن کجا بود اونم تو آپارتمان نوساز که با آهن ساخته شده😂

جاهای مرطوب و نمناک احتمالش هس 

کرشمه ی تو شرابی به عاشقان پیمود                               که عشق بی خبر افتاد و عقل بی علم شد 

بچه من تپش قلب میگرفت انقدرمیترسید

بیشنر از اب ریختن رو صورت که باعث حس خفگی میشه میترسن 

یه بار بهش گفتم هرکارتوبگی میکنم هرجورتوبگی میشورم قبول کردبیاد 

باراول فقط بدنشو لیف ردم و دست و پاشو شستم و امد بیرون

برای دفعه بعد حسش بهترشد یاددش دادم سرش رو بالا بگیره 

که اب رو صورتش نریزه الان خودش میگه بریم حموم

پایان آدمیزاد از بی  خداییست نه از دست دادن معشوق  نه رفتن یار و نه تنهایی هیچکدام پایان ادمی نیست تنها بی خداییست  که انسان را تمام میکند.

رنگ ببر تو حموم بر چسب خوشگل بخر بزن به دیوارهای حموم اسباب بازی مورد علاقه رو بزار ببره با خودش دختر منم همینجور بود یکسالیش با عمه عفریته اش رفت حموم نمیدونم با دخترم چیکار کرد که تا پنج سالگیش می‌ترسید اینقدر باهاش بازی کردم الان خودش هروز حمومه 

فقط 5 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

همین که داخل حموم رفتید سوره ی حمد ، توحید، ناس، آیه الکرسی و هر کدوم که میتونید رو بخونید

برای بچه هم اسباب بازی مخصوص حموم براش ببرید، مثل اردک و...

تو حموم براش شعری چیزی بخونید و باهاش آب بازی کنید

خدادر زمین بندگانی داردکه برای برآوردن نیازهای مردم   میکوشند،اینان ایمنی یافتگان قیامتند                                        امام موسی کاظم(علیهالسلام)
همین که داخل حموم رفتید سوره ی حمد ، توحید، ناس، آیه الکرسی و هر کدوم که میتونید رو بخونیدبرای بچه ه ...

بهش یاد دادم میگه بسم الله الرحمان رحیم

جان جدت نترکون کاربری ۵ ام ☹️ صرافی اوم پی فینکس با دعوت از دوستانتون بهتون یه مبلغی رو میده هم به کسی که کد زدع هم به کسی که کد دعوت رو ارسال کرده خوشحال میشم کد دعوت من رو بزنید وارد جشنواره ام می فینکس بشین کاملن هم راسته هیچ کلاهبرداری در کار نیست 7MIXTSU5H

رنگ ببر تو حموم بر چسب خوشگل بخر بزن به دیوارهای حموم اسباب بازی مورد علاقه رو بزار ببره با خودش دخت ...

وای دختر منم یه بار با مادرشوهرم رفت از اونوز میترسه

بهش یاد دادم میگه بسم الله الرحمان رحیم

عزیزم😍

خدا براتون سلامت حفظش کنه❤🍀

خدادر زمین بندگانی داردکه برای برآوردن نیازهای مردم   میکوشند،اینان ایمنی یافتگان قیامتند                                        امام موسی کاظم(علیهالسلام)
عزیزم😍 خدا براتون سلامت حفظش کنه❤🍀

آمین حتی گاهن یه چیزی بی افته سریع دستشو میزاره رو قلبش میگه اسم الله لحمانه لحیم

وای دختر منم یه بار با مادرشوهرم رفت از اونوز میترسه

همون دیگه عین زمان قدیم شستن یه لایه از پوستشون کنده شده حق دارن بترسن منم بودم مقاوت میکردم نمی رفتم حموم

فقط 5 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
جن کجا بود اونم تو آپارتمان نوساز که با آهن ساخته شده😂

پسر منم تا چند وقت قبل عاشق حموم بود ب‌محض اینکه رفت تو سه سال تموم شد متنفر شد از حموم رفتن، الان با گریه میبرمش ولی میذارم هر کاری میخواد میکنه کم کم اروم میشه