2777
2789

من روزای عادی هم برای شام یا ناهار میرم بی محلی و توهین میکنن وای به حال روزی که زندگیم بپاچه

حبیب سایت😎🤎                                                                 کاربری دست دو نفره🍃

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

من تو عقد جدا شدمرفتار پدر و مادرم با من اصلا بد نیست تعجب میکنم میگید اذیتتون میکنن😮

ن.اذیت میکنن.مخصا اگه ارشد باشی،تو ی خونه پرجمعیت باشی،و چن تا خاهر دیگه ام داشته باشی

هر بار این درو محکم ببند برو
اکثرا دیدم که بعد طلاق رفتار پدر ومادرشون خیلی فرق میکنه وبراشون آزار دهنده بوده

اکثر پدر و مادرهای ایرانی سرزنشگر هستن 

برای طلاق استقلال مالی داشتن خیلی شرطه

وقتی تو تاپیکی پست میزارم مخاطب صحبت من استارتر تاپیکه ، نه شخص دیگه .پس لطفا نظرتونو به دیگران تحمیل نکنید فضولای روانی🤣 حالا ریپ بزن تا بترکی اصلا اعلانمو نگاه نمیکنم

وای گل گفتی قربون دهنت عجب حرف حقی زدی

حالم ازشون بهم میخوره مجبورم تحمل کنم گاهی نگاه میکنم به دخترای دیگه یه شانسی از پدر مادر آوردن من هیچ شانسی نداشتم

حبیب سایت😎🤎                                                                 کاربری دست دو نفره🍃

من هیچ شانسی از مدر مادر ندارم

منم دقیقا خواهر بزرگترمم دشمنه جونمه دیشب شوهرم با رفیقاشو رفتن بیرون استوری گذاشت ساعت ۳ بود من خودم خبر داشتم و اجازه بهش میدم دیدم صبح خواهرم زنگ زده برای چی این موقع شب می‌ره بیرون تورو تنها می‌زاره به مامانم گفته بود انقد دخالت میکنن میخان. زندگیمو بهم بریزن

خواهرم می‌ره خونه مامانم منم میرم اونجا انقد بهم تیکه میندازن و تحقیر میکنن شوهرم میاد لال میشن 

ببخشید که این حرف میزنم انگار روی پدر ومادرا توروی بچشون باز میشه ویا اینکه یه عده هم بد میدونن که دخترشون برگشته خونه پدر ومادر وفکر ابروشونو میکنن مثلا، یه عده هم از سرشون باز کرده بودن وقتی میبینن طلاق گرفته ناراحت میشن😕😅😅