2777
2789
عنوان

خواستگارم بعد پنج ماه جواب منفی داد

| مشاهده متن کامل بحث + 276 بازدید | 21 پست
مامانم گفت جواب نده که بپرسیم چرا چون واقعا بی دلیل بودتو این پنج ماه فقط پنج جلسه داشتیم هر ماه یک ...

خب خیلی مسخره هست ک 5 ماه باهم بودین بودن بیرون رفتن بدون صحیت کردن دو نفره ...رو چه اساسی شما ب جواب مثبت رسیدین 

موه خاستگاری 5 ماه کش دادن داره

فقط 23 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

خب نامزدی برای همین حرف هاست برای شناخت و بالا پایین کردن و سنجیدن اخلاق هاست

شما حتی نامزد هم نبودین ولی اون پسر محترمانه باید علتش بهتون اطلاع میداد

الماسی که برش هاش بیشتره ،توی نور بیشتر میدرخشه پس از برش های روحت ناراحت نباش .
خیلی مشتاق بودن اونا هم معطل میکردن برای همین تعجب کردم

نبودن عزیزم، به مسئله ای همون اول وجود داشته وگرنه ماهی یه جلسه اصلا منطقی نیست تعجب میکنم خودت چطور پنج ماه انقدرمعطل بودی؟ ادما تو پنج ماه انقدر رفت و امد میکنن به سناخت میرسن عقد میکنن. ۵ ماه دوران خواستکاری دیگه جدا نرمال نیست 

مامانم گفت جواب نده که بپرسیم چرا چون واقعا بی دلیل بودتو این پنج ماه فقط پنج جلسه داشتیم هر ماه یک ...

بنظرم جواب ندی فکر میکنم ناراحت شدی کوتاه جواب بده بگو انشالله هرچی خیره

روزگارم برخلاف آرزوهایم گذشت