2777
2789
عنوان

آقایونی که جدا شدن میان لطفا

| مشاهده متن کامل بحث + 1006 بازدید | 65 پست

بهتره جدا شی وگرنه بار ها دیشب تکرار میشه چون نمیخاد ازت مواظبت کنه در مقابل بقیه 

دختری هستم از جنس آرامش و به دنبال لحظه های کمی شاد♡عاشق خانواده و همسرم هستم ....لایک نکنید لطفا!!!محترمانه با شخصیت و با مهربونی جواب همو بدیم با قضاوت های ندونسته دل کسیو نشکنیم !خدا در قلب من است و از رگ گردن نزدیک تره بهم ... روانشاسی خوندم  وکالت خوشحال میشم اگه سوالی داشتید کمک تون کنم 

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

بغلش رو می‌خوای ؟

درکت نمیکنم واقعااااا

وقتی دل کندی دیگه این چیزا معنی نداره 

یک ساله از شوهرم جدا شدم حتی یک ثانیه هم یاد ۵سالی که باهاش زیر یک سقف بودم نیوفتادم انگار از اول وجود نداشته 

وقتی نخواست درست کنه کاری از دست من بر نمیادفقط به زبون می‌گفت میمیرم برات ولی حتی حاضر نشد درستش کن ...

چی بگم خیلییی سخته

مردا نمیتونن زنشون رو از مادرشون بیشتر دوست داشته باشن

بعدا که توی زندگی بیفتن هنوز علاقه شون به مادرشون بیشتر خودش رو نشون میده و مردی که نتونه بین مادر و همسرش رو جمع کنه خیلی سخته زندگی باهاش.. اگه دوسش داری بمون و تحمل کن

بهتره جدا شی وگرنه بار ها دیشب تکرار میشه چون نمیخاد ازت مواظبت کنه در مقابل بقیه

تصمیم رو که گرفتم قطعیه

امیدی هم اگر داشتم با دیدن بی عرضگی دیشب خراب شد

دو دوست هستیم که یکی متاهل اونیکی مجرده نسبتی هم باهم نداریم 🤦🤣

بغلش رو می‌خوای ؟درکت نمیکنم واقعاااااوقتی دل کندی دیگه این چیزا معنی نداره یک ساله از شوهرم جدا شدم ...

چقدر قوی 

چطوری ؟ 

به منم یاد بده خاطره ها اذیتم میکنه

چی بگم خیلییی سختهمردا نمیتونن زنشون رو از مادرشون بیشتر دوست داشته باشنبعدا که توی زندگی بیفتن هنوز ...

اتفاقا اصلا مادرشو دوست نداشت

چ توانی داشته پسره حتا بهت نزدیک هم نشده تو این دوسال نخواسته رابطع

من مخالف بودم اونم گفت نمی‌خوام اژارت بدم و اذیتت نمیکنم تا وقتش 

چرا از بغل کردن تعجب کردید 

دونفر ممکن عاشق هم باشن اما باهم تفاهم نداشته باشن یعنی برا هم ساخته نشده باشن شاید عشق های خوبی باشن اما زن و شوهر خوب نه 

من یه زن خیلی خوشبختم تو روزهای خوب زندگیم هستم ولی منتظرخوشبختی بیشتر و روزهای بهترم.......