2777
2789
عنوان

چیکار میکنید تو خونه جذاب باشید

| مشاهده متن کامل بحث + 223 بازدید | 23 پست
دخت شیرازی، حوصله را خوب اومدی

وای🤭😂😂

با ریتم بخونین🤭❤                                     پا به پای کرشمه هات اومدیم از اون سر شیراز💃 جون ما این دفعه پنهون نشو زیر چارقدت باز🖐🏻🙈 وای خدا این دخترو هوش از سروم پرونده دیگه🤤 یه نظر حلاله تابی تو دلم نمونده دیگه🤌🏻🙈💋 دخت شیرازی ناز و طنازی😍 چارقد گل گلی تو چی میشه نندازی👰🏻‍♀️🖐🏻 تو مث شراب شیرازی پر رازی عزیزُم🥂🎶هر چی دلربایی تو بلد بودی رو کردی یارُم💃🤭 بخدا خسته شدم تموم شده صبر و قرارُم😣 دخت شیرازی ناز و طنازی😍💃چادر گل گلی تو چی میشه نندازی🙈.................

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

به نام خدا هیچی 😂وقت میکنیم مگه درس ناهارشاممرتب کردن خونهجاروشستن ظرفکلاس آنلاین

واییی دقیقا منم انقد کار میکنم تو خونه و مشغول کارای بچه هام که وقتی واسه خودم نمیمونه😭

میشه واسه خونه دار شدنمون یه صلوات بفرستی😔
اره ساعت که همیشه عادت دارم دستمه بخاطر زمان پا بند هم کلا دوست دارم

چه جالب عزیزم🧡🧡موفق باشی

با ریتم بخونین🤭❤                                     پا به پای کرشمه هات اومدیم از اون سر شیراز💃 جون ما این دفعه پنهون نشو زیر چارقدت باز🖐🏻🙈 وای خدا این دخترو هوش از سروم پرونده دیگه🤤 یه نظر حلاله تابی تو دلم نمونده دیگه🤌🏻🙈💋 دخت شیرازی ناز و طنازی😍 چارقد گل گلی تو چی میشه نندازی👰🏻‍♀️🖐🏻 تو مث شراب شیرازی پر رازی عزیزُم🥂🎶هر چی دلربایی تو بلد بودی رو کردی یارُم💃🤭 بخدا خسته شدم تموم شده صبر و قرارُم😣 دخت شیرازی ناز و طنازی😍💃چادر گل گلی تو چی میشه نندازی🙈.................

چه خوب بچه دارین؟

هروز حمام ،موها شونه کرده و گلسر میزنم ادکلن میزنم هرروز لباس عوض میکنم و لباس خوابم با لباس روزم فرق داره به موهام اسپری مو میزنم ارایش لایت میکنم همیشه پاپوش های مختلف پام میکنم لاک میزنم به پوستم میرسم کتاب میخونم آهنگ گوش میکنم. و فیلم میبینم برای روحم

هروز حمام ،موها شونه کرده و گلسر میزنم ادکلن میزنم هرروز لباس عوض میکنم و لباس خوابم با لباس روزم فر ...

ای بابا چرا من وقت نمیکنم پس؟؟؟

میشه واسه خونه دار شدنمون یه صلوات بفرستی😔
ای بابا چرا من وقت نمیکنم پس؟؟؟

والله من باردارم و کلی کار دارم تو خونه ماشالله کارهای خونه تمومی نداره دیگه تو۲۴ساعت دو ساعت وقت که باید برا خودمون بزاریم دختر خوب