2777
2789
عنوان

شوهرای شماهم

| مشاهده متن کامل بحث + 235 بازدید | 19 پست
والله خیلی حرف نزن دیگ مخمون میره🤣

پس با کی حرف بزنیم خو دلمون ب همسرمون خوشه 

فقط 20 هفته به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

فضای مجازی مبتنی بر ازادی بیانه، ینی وقتی نظراتم ضرر مالی جانی و ابرویی برای شما نداره ب شما مربوط نیست و همچنین نظرات شما بمن.ممنون از این ک فرهنگشو دارید. اقایون درخاست ندن

پس با کی حرف بزنیم خو دلمون ب همسرمون خوشه

ببین عزیزم نمیدونم تو چه حرفی میزنی 

ولی همسرم

مثلا امشب میخوایم بریم جنس بیاریم برای مغازه 

انقدررر سر یک موضوع حرف میزنه و پایین و بالا میکنه ی چیزی روکه حالت بهم میخوره جان

کاربری دست من و دوستمه

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

ببین عزیزم نمیدونم تو چه حرفی میزنی ولی همسرممثلا امشب میخوایم بریم جنس بیاریم برای مغازه انقدررر سر ...

اهان شاید منم اینطوری باشم😂😂😂

حالا شوهر من خودش وراجه ینی مبفرستیش یه رب بگیره دوساعت بعد میاد از بس ک باهمه وراجی میکنه ولی بمن ک مبرسه خستس

فقط 20 هفته به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

فضای مجازی مبتنی بر ازادی بیانه، ینی وقتی نظراتم ضرر مالی جانی و ابرویی برای شما نداره ب شما مربوط نیست و همچنین نظرات شما بمن.ممنون از این ک فرهنگشو دارید. اقایون درخاست ندن

وای بخدا خیلی بده شوهر منم وقتی یه مشکلی پیش میاد انقد در موردش حرف میزنه که من سرگیجه میگیرم در حال ...

ما برعکس شماییم شوهرم هیچی نمیگه من تافرصتی پیش بیاد حرف اون مشکل و پیش میارم

روزگارم برخلاف آرزوهایم گذشت