2777
2789
عنوان

خونه تکونی

| مشاهده متن کامل بحث + 150 بازدید | 23 پست
منم بدم میاد دم عید آدم خسته باشه همون زود شروع کنی بهتره فوقش اون موقع یه دستمال ساده فقط می کشی.

اره دیگ تمیز کاری روتین ک همیشه هست اصل کار همین اساسی تمیز کردنه ک سالی یباره

فرش شستن هر به چند سال اوکیه به نظرتون؟دقیقا منم باید کابینتارو امسال دیگ اساسی تمیز کنم ظرفاروم یدو ...

بستگی داره

من چون فرشم روشنه و تابستون هم همش در و پنجره بازه

الان ۸ ساله ازدواج کردم

هز سال شستم فرشمو

مادر 

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

من دو سال و نیمه خریدم فرشارو الان احساس میکنم یکی دو پرده تیره شده میخوام بشورم

ولی میگن فرشو تا میتونید نشورید خراب میشه منم دلم میخاد بشورم ولی حیفه انگار

منم بخدا همش دارم تمیز میکنم ولی باز روز از نو تازه اونجوریم ک به دلم بچسبه هیچ وقت نمیشه...خونه بزر ...

جا تنگ باشه سخته. آدم نمیتونه دور خودش بچرخه. آپارتمان. انباری دومتر. بالکن کوچیک.. 

حالا خیلی بزرگ هم سخته. خونه های شهرستان. ویلایی. کمردرد میاره. 

اول دونه دونه کابینت ها تمیز کن داخلش بعد برو کمد و کشوها بعد یخچال فریزر خوراکی هایی که لازم لیست کن بخرین که پر کنی کابینت و یخچال فریزر بعد هم فرش ها بده قالیشویی و پرده ها بنداز ماشین و همونطور که خیس وصل کن چروک نمیشن دیوار ها اگر رنگ بگو همسرت تمیز کنه کاغذدیواری راحت تره تمیز کردنش ،بعد هم ملحفه ها و حوله ها بنداز ماشین بشور و روی کابینت ها و اجاق گاز و هود تمیز کن پنجره ها تمیز کن حتما یادت نره دوده میاد از بیرون ،لباس های بدرد نخور بنداز بره کشو هات نو کن و تمیز بعد هم برو آرایشگاه موهات رنگ کن اصلاح کن بخودت برس و برو خرید لباس عید😊😊