2777
2789
عنوان

نامزدم سیگار می کشه

| مشاهده متن کامل بحث + 277 بازدید | 54 پست
چون متوجه نیستی هر چی بهت میگن سفت وایسادی روی حرف خودتمن ۳ ۴ سال اول رابطم با همسرم سیگاری بودمازدو ...

اسی از کجا بدونه شوهرش ترک میکنه ؟ 

این مطلبی ک فرمودین پیرامون شخصیت و سرگذشته شماست نه شخصیت و زندگی شوهر اسی ! ما که نمیدونیم در اینده چی پیش میاد برای چی عمرشو در نگرانی و اعصاب خوردی بگذرونه؟ 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اسی از کجا بدونه شوهرش ترک میکنه ؟ این مطلبی ک فرمودین پیرامون شخصیت و سرگذشته شماست نه شخصیت و زندگ ...

من گفتم که شوهرش مثل منه و ترک میکنه؟ گفتم حداقل اگر چماق بالاسرش نباشه آرامشش و احتمال ترک کردنش بیشتره

در ضمن برید کامنتم توی صفحه اولو بخونید متوجه میشید منم گفتم اگه سختته و نمیتونی تحمل کنی جداشو، نمیشه ادما رو انتخاب کرد بعد طبق صلاح و خواسته خودت تغییرشون داد

نمیشه طرف تو رو انتخاب کنه بعد بگه از قدت خوشم نمیاد برو جراحی انجام بده قدتو بلند کن

چون میدونید که جراحی نقاهت و عوارض داره

ما نمیتونیم رنج به دیگران بابت خواسته خودمون تحمیل کنیم

چون به هر صورت کسی مجبورش نکرده با سیگاری بره تو رابطه، طرف هم به زور عقدش نکرده، پس خبر داشته

اگرم میگه دوسش دارم، دوست داشتنش با سیگار کشیدن و نکشیدن طرف کم نمیشه

ولی متاسفانه با کسی مواجهیم که کلش بو قرمه سبزی میده

روزی سگی داشت در چمن علف می‌خورد. سگ ديگری از کنار چمن گذشت. چون اين منظره را ديد تعجب کرد و ايستاد. آخر هرگز نديده بود که سگ علف بخورد! ايستاد و با تعجب گفت: اوی ! تو کی هستی؟ چرا علف می‌خوری؟! سگی که علف می‌خورد نگاهش کرد و باد در گلو انداخت و گفت: من؟ من سگ قاسم خان هستم! سگ رهگذر پوزخندی زد و گفت: سگ حسابی! تو که علف می‌خوری؛ ديگه چرا سگ قاسم خان؟ اگر لااقل پاره استخوانی جلوت انداخته بود باز يک چيزی؛ حالا که علف می‌خوری ديگه چرا سگ قاسم خان؟ سگ خودت باش...     #زمستان بی بهار / ابراهیم یونسی
هعی دوس ندارم بکشه🥲

ببین اگه حرفت این بود که هیزه این بود که خسیسه این بود که بد بینه قبول داشتم

ولی اول اینکه سیگار نه بده نه چندشه نه مواد مخدره نه از راه بدر میکنه نه هیچ کدوم نیست ! سیگار یه وقتایی از کمبود یه وقتایی از درده یه وقتایی هم لذته مثل من 

من لذت میبرم ازش و میدونم برای بارداری و شیر دهی باید بزارم کنار ..

توی پیام های قبلت گفتی روستا هستی و نمیتونی بری مشاوره 

بحثم اصلا توهین نیست لطفا نریزین رو سرم 

نمیدونم چند سالته! اما به نظرم باید بری پیش مشاوره چون رابطه اون چیزی که تو فکر میکنی نیست 

رابطه خیلی فراتر از ذهن توعه 

زندگی توی روستا یکم محدوده و بسته تره این باعث میشه دید فرق کنه !

مثلا من راحت ساحلی رو تو تهران میپوشم اما تو شهرستان که میرم خیلی نگاه ها بد میشه خب میفهمم که چقدر فرق داره 

تو شهرستان شاید با دو نفرم حرف زده باشی و بهت بگن وای سیگار فلانه بیسار 

اما نه واقعا

بعد بارداری، روزی چند تا میکشی؟

روزی ۶تا ۷ تا همین حدودا ، در کل قبل بارداری روزی یه پاکت بود الان در روز کمتر از ۱۰ تا

مامان  دخترم شدو خانم(هاپوکوچولوم)و پسرم آقا ویهان