2777
2789
عنوان

اینکه تو خیابون لبخند بزنم بده مگه🤨😐

| مشاهده متن کامل بحث + 394 بازدید | 55 پست

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

چهره با لبخند زیباتره از نظر من آدمایی که لبخند به چهره دارن آروم ترن من کاربر آقا هستم اون یارو پسره هم از ترس دوست دخترش اون حرکت و کرده ما مردا بعضی وقتا هم میخوایم روم به دیوار بی ادبی نباشه ادای ت ن گارو در بیاریم ولی باد نیستیم همین.

رو به تو سجده میکنم  دری به کعبه باز نیست...
جنس مذکر مریضن ، من که تا میتونم بهشون اخم میکنم

میشه لطف کنین خانم دکتر بیشتر توضیح بدید ما چه مریضی داریم که باید بهمون اخم بشه؟

رو به تو سجده میکنم  دری به کعبه باز نیست...
تو ایران؟اخم؟حالت حرف زدنت شبیه عقده ای ها بود ببخشینا ولی اینطور برداشت میشه

پس برداشت و دیدگاه شما عقده ای طوره

چون تو ایران به مردا بخندی جور دیگه برداشت میکنن

|•یاسمنم•| |•پیوسته در تاریخ ساعتی فرا می‌رسد که در آن، آنکه جرئت کند و بگوید دو دوتا چهارتا می‌شود، مجازاتش مرگ است•| |•به تو چه کَس چه کند هرچه کند کَس به تو چه•| |•از دور ریختن قواعدی که به من تلقین شده بود، آرامش مخصوصی در خودم حس می‌کردم•| https://abzarek.ir/service-p/msg/2029904

مردا متفاوتن شما گفتی ایران با مردا که متفاوتع قبلاً هم گفتم

استارتر گفت به یه پسره لبخند زده منم گفتم تو ایران باید اخم کرد مخاطبم استارتر بود که دیگه به پسرا نخنده چون جنبه ندارن

نمیدونم درک این کجاش سخته واست که هم پوکر فرستادی و هم عقده ای خطابم کردی😂

|•یاسمنم•| |•پیوسته در تاریخ ساعتی فرا می‌رسد که در آن، آنکه جرئت کند و بگوید دو دوتا چهارتا می‌شود، مجازاتش مرگ است•| |•به تو چه کَس چه کند هرچه کند کَس به تو چه•| |•از دور ریختن قواعدی که به من تلقین شده بود، آرامش مخصوصی در خودم حس می‌کردم•| https://abzarek.ir/service-p/msg/2029904