2777
2789
عنوان

همه تون بیاید زیاد باشیم حال میده‌‌🔪🩸

| مشاهده متن کامل بحث + 478 بازدید | 81 پست

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

• 1 بزرگ ترین رازت چیه؟  یه شب که از سرکار برمیگشتم خونه سوار ماشین شدم نگو نیت راننده بد بود بردنم یه جای تقریبا بیابونی ولی شانس آوردم موتوری پشت سرمون یه مرد میانسال بود که مشکوک شده بود نجاتم داد بعد رفتیم کلانتری شکایت کردم از اونجایی که از خانواده میترسیدم حرفی نزدم 
  • 2 فوبیای خاصی داری؟ چیه؟       ترس از ارتفاع بیشتر از 20 طبقه
  • 3 چه چیزی باعث خجالتت میشه؟     تعریف زیاد
  • 4 خجالت آورترین اتفاقی که تاحالا برات افتاده؟      یه مدت عفونت کلیوی شدید به همراه تکرر ادرار گرفتم،تو این مدت یه بار تو خیابون شلوارم خیس شد از خجالت آب شدم.
  • 5 بزرگترین اشتباهی که تاحالا مرتکب شدی؟      ازدواج با همسر اولم
  • 6 توی چه کاری اصلا خوب نیستی؟     حسابداری
  • 7 بزرگ ترین دروغی که تا حالا گفتی؟  
  • 8 تا حالا توی بازی تقلب کردی؟ نه بلد نیستم اصلا سوتی میدم.
  • 9 تا حالا سر امتحان تقلب کردی؟  نه
  • 10 عجیب ترین عادتی که داری؟ عادت خاصی ندارم.
  • 11بچگانه ترین کاری که هنوز انجام میدی چیه؟ با اینکه 40 سالمه از لباس های رنگی رنگی و فانتزی خیلی خوشم میاد و میخرم 
  •  12 عجیب ترین غذایی که عاشقشی؟  عجیب نیست ولی عاشق کله پاچه ام
  • 13بزرگ ترین ترس دوران بچگیت؟  بابام
  • 14 پایین ترین نمره ای که توی دانشگاه یا مدرسه گرفتی؟ - 5 -
  • 15 تا حالا یه چیز گرون قیمت رو شکستی؟ بله ساعت عتیقه خونه عمه خانوم
  • 16 اگه یه دفعه 100 میلیون تومن به دست بیاری، چطوری خرجش می کنی؟   یه مسافرت توپ میرم
  • 17بهترین معلمی که داشتی، کی بوده و چرا؟ خانم عراقی و خانم فرجی دوتا از بهترین معلمام بودن خیلی راهنماییم میکردن و کمک کردن استعدادم رو نشون بدم و موفق بشم.
  • 18بدترین غذایی که تا حالا امتحان کردی؟ سوشی
  • خجالت آورترین چیزی که تا حالا توی فضای مجازی پست کردی؟  یادم نمیاد
1 بزرگ ترین رازت چیه؟ یه شب که از سرکار برمیگشتم خونه سوار ماشین شدم نگو نیت راننده بد بود بردنم یه ...

چته تو 🥺💅🏻🤣

خورشیدزندگیشونوروشن‌کردولی‌اوناازنوره‌ماه‌گفتن‌بحثه‌لیاقته!🍷🔪

یعنی چی؟سوالاتت جواب دادم ناراحتی حذف میکنم.

شی میگییی حواسم نبودددد جواب دادییی فک کردم همینطوری‌ کپی کردی فرستادی ببشید‌🙇🏻‍♀️💗

خورشیدزندگیشونوروشن‌کردولی‌اوناازنوره‌ماه‌گفتن‌بحثه‌لیاقته!🍷🔪