2777
2789
عنوان

همه تون بیاید زیاد باشیم حال میده‌‌🔪🩸

| مشاهده متن کامل بحث + 477 بازدید | 81 پست

۲۰ بیچاره😂😌

حامی حیوانات🌱  دختر آریایی🌛از نسل کوروش👑     منم کوروش و پادشاه جهان به شاهی من شادمان      مردمان به بابل در آمد سپاهی ز من رها کردم این سرزمین را ز مرگ به بابل چو وارد شدم بی‌نبرد سپاه من آزار مردم نکرد من برده داری برانداختم به کار ستم دیده پرداختم❤👑                                                                                   

چ جالب نکن اینجوری با مننن🥲🥲🥲😂😂😂میترسم خببخاطر یه اتفاقی توی بچگیم

بوس بوسییی نه خودم زن دارم حواسم نبود 

خوب بسی گلبم🥺😂🤣💅🏻

خورشیدزندگیشونوروشن‌کردولی‌اوناازنوره‌ماه‌گفتن‌بحثه‌لیاقته!🍷🔪

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

سوال خارج اینا 

کاربری قبلیتون چی بوده اسمش 

من خودم فوبیای انواع حشرات حیوانات و... دارم 

راز بزرگی هم ندارم واقعا 

خجالت از محیط های ناشناس دارم برای اولین بار میرم مثلا 

یا تو شرایطی محیطی که آقا زیاد باشه من خجالت میکشم 

یا از پد بهداشتی خریدن از فروشنده آقا 😂💔

وقتی که دلم میگیره از تو پنجره نگام کن ❤ با نگاهت پشت شیشه از ته دلت دعام کن 💖دستتو بذار رو قلبم بذا قلبم جون بگیره 🤍یه نفس بده به ابرا که شاید بارون بگیره ⛈️❄تو❤هر چهار فصل منی نیمه جان منی💖💞💖هر سال هر ماه هر شب هر روز هر ساعت هر دقیقه هر ثانیه هر لحظه هر نفس عزیزجان منی❤شیرین جان منی❤دلبر جان منی ❤جان جانان منی❤تا ابد❤🇮🇷🇮🇷❤🇮🇷🇮🇷❤

بوس بوسییی نه خودم زن دارم حواسم نبود خوب بسی گلبم🥺😂🤣💅🏻

وییییی🥺🥺😂😂😂بوجی موجیییی🐾

با ریتم بخونین🤭❤                                     پا به پای کرشمه هات اومدیم از اون سر شیراز💃 جون ما این دفعه پنهون نشو زیر چارقدت باز🖐🏻🙈 وای خدا این دخترو هوش از سروم پرونده دیگه🤤 یه نظر حلاله تابی تو دلم نمونده دیگه🤌🏻🙈💋 دخت شیرازی ناز و طنازی😍 چارقد گل گلی تو چی میشه نندازی👰🏻‍♀️🖐🏻 تو مث شراب شیرازی پر رازی عزیزُم🥂🎶هر چی دلربایی تو بلد بودی رو کردی یارُم💃🤭 بخدا خسته شدم تموم شده صبر و قرارُم😣 دخت شیرازی ناز و طنازی😍💃چادر گل گلی تو چی میشه نندازی🙈.................

نمدونم ۱۴

قابل قبول گرفتم

یه بار هم ۱۷.۷۵ گرفتم

البته دانشگاه با این اوصاف کمتر هم میشه حیخ

همونم که میگن، نگاهِ ظاهرش نکن...! تدریس زبان متوسطه اول و دوم، پایه ی قوی و گرامر اصولی😍😁 بهم پیام بده اگر دوست داری زبانت پیشرفت کنه و نمره 20 بگیری..🤗 قیمت هر جلسه کلاسم خیلی کمه🙄