2777
2789
اذان نمیشنوم😅تلویزیون روشن نیست اکثرابعد اینکه اصلا یادم میره از همون اول هم نماز نخوندم الان واقعا ...

عزیزم کم کم شروع کن میتونی همیشه وضو بگیر 

این برنامه رو نصب کن ب موقع اذان میده Prayer Times

من سپردم ب خودش،هر چه الله بخاهد.!)🫠400/6 اگه چیزی خواستی بگی بیا اینجا بگو🫠https://daigo.ir/secret/5484421498

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

تو بارداریتون اتقاق خاصی افتاده؟

مثلا چ اتفاقی؟؟

یکسالش بود بردمش خونه ی پدرم اولین بار اونجا نماز خوندن بابا مامانمو دید.

گذشت بعد از یکسال دیدم جانماز پهن کرد گفت میخام نماز بخونم گفتم چیییی نماز؟ مگه تو میدونی نماز چیه

گفت اره 

بعدم دوبار رفت رو سجده و بلند شد فهمیدم اره میفهمه

از خودم بابت تمام اشتباهاتم معذرت میخوام🙏

منم چند ساله میخونم یعنی نبود نماز تو زندگیم خیلی اذیتم میکرد ولی نمیتونستم هیچ وقت مقید به خوندنش بشم خیلی از خدا خواستم کمکم کنه ازش خواهش کردم با گریه که تنهام نذاره خواستم تو مسیر درست باشم و راهم رو گم نکنم خواستم دستمو بگیره اینطوری هر روز ازش خواستم که کمکم کنه نماز بخونم بهش گفتم که من به این نماز خوندن نیاز دارم و واقعا کمکم کرد و یه حسی درونم به وجود اومد که الان نمیتونم نخونم نمازم رو و خیلی حال خوبیه بودن خدا تو زندگی ادم وقتی داریش دلت قرصه حالت خوبه از چیزی نمیترسی واقعا امتحان کنید ببینید ارامش با خدا بودن رو با هیچی نمیشه عوض کرد 😊

مثلا چ اتفاقی؟؟یکسالش بود بردمش خونه ی پدرم اولین بار اونجا نماز خوندن بابا مامانمو دید.گذشت بعد از ...

طبق شنیده هام اثرات تربیتی در بارداری خیلی بالاست

معمار و طراح داخلی ، مدرس. طراح مد و لباس.

طبق شنیده هام اثرات تربیتی در بارداری خیلی بالاست

اها الان منظورتو متوجه شدم.

توی بارداری نماز میخوندم و استغفار زیاد میکردم.خیییلی...ولی اصلا حواسم ب این موضوع نبود ک روی بچه هم تاثیر میزاره

از خودم بابت تمام اشتباهاتم معذرت میخوام🙏
اها الان منظورتو متوجه شدم.توی بارداری نماز میخوندم و استغفار زیاد میکردم.خیییلی...ولی اصلا حواسم ب ...

ان شا الله ما هم بتونیم چنین بچه هایی تربیت کنیم

معمار و طراح داخلی ، مدرس. طراح مد و لباس.