2777
2789
عنوان

شده اوایل اشنایی کات کنید برگرده

| مشاهده متن کامل بحث + 132 بازدید | 34 پست
اوایل قهرهامون به یک ساعت نمیرسید ولی این اواخر بعد ۱۰ ماه حتی یک هفته هم شد منم جایی که ارزش نداشتم ...

من کات کردم کلا بلاک تازه سه روزه دراوردم از بلاکی 

بعد شمارمم سیو داره هنوز 

مشکل اینه من هنوز نمیشناسمش واسه همین

جنگ با خودت از اونجا شروع میشه که میبینی مفت دادی به یه بی ظرفیت شان!

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

من کات کردم کلا بلاک تازه سه روزه دراوردم از بلاکی بعد شمارمم سیو داره هنوز مشکل اینه من هنوز نمیشنا ...

چند وقته عزیزم

عزیزم یک چیزی بهت بگم پسری که بخوادت هرکاری برات میکنه ولی توام سعی کن سر چیزای الکی قهر نکنی ناراحت نشی چون بعد یک مدت خسته میشه دیگه ناراحتیات براش عادی میشه

اوایل من از ده جا بلاکش میکردم یک جا دیگه پیدا میکرد پیام بده ولی انقدر همه چیز بد گذشت دیگه بلاکم نیست ولی خودش پیام نمیده

از خط قرمزها رد نشو و نزار اونم رد بشه قدر خودتو بدون

چند وقته عزیزمعزیزم یک چیزی بهت بگم پسری که بخوادت هرکاری برات میکنه ولی توام سعی کن سر چیزای الکی ق ...

یه هفتس

پسره خیلی خوبی بود ۴ بار گفتم نمیتونی تایم بزاری داری خط قرمزمو رد میکنی خب کات کنیم چه اصرار به رابطس زنگ میزد نه نرو فلان من جبران میکنم 

پیش خودم گفتم منکه اینو نمیشناسم بدترم ارزشم میاد پایین 

عزتی که هیچی داره کم نداره 

همون نباشه بهترکات کردم اونم گفت بهانه داری ولم کن خب برو من اولویتم کارمه عصبی بود 

منم گفتم معلومه که میرم بعد شمارمم پاک نکرده هنوز 

اما خیلی ته دلم امید دارم که میاد میشه بهش اعتماد کنم؟

یه هفته بعد اومد کلی حرف زد 😐مخمو زد 🤣😂بازم بعد 1ماه اعصابم نکشید کات کردم تا اینکه از یجایی به ب ...

الهی خوش بخت بشید 

یه حسی بهم با اطمینان میگه میاد 

تا حالا همچین حسی داشتی یا اون موقع؟

نه بابا پيام بده خيالى نيست 😂😂 من انقدر از اين كارا كردم 🤣🤣

وای نگو😂من خودم تهش گفتم اولویتم ارامشمه معلومه که میرم زذم طرفو بلاک کردم دراوردم انفالو کردم بعد الان برم چی بگم اون اگه خودش واقعا بخواد میاد 

ولی کلا ته دلم خیلی روشنه عجیب🥺😂

یه هفتسپسره خیلی خوبی بود ۴ بار گفتم نمیتونی تایم بزاری داری خط قرمزمو رد میکنی خب کات کنیم چه اصرار ...

بیین خوشگلم قدر خودتو بدون پسرا تا یکیو پیدا نکن هی برمیگردن ولی هیچ وقت تغییری نمیکنن همیشه میگن جبران میکنم ولی خرشون که از پل رد شد دوباره همون داستانه

اینکه تو ازش خواستی باهات درست رفتار کنه تو اولویت بزارتت بهت اهمیت بده خواسته ات از ایشونه و به هیچ عنوان موردی نداره که بیانش کردی ولی وقتی دیدی تغییری نکرد بیان دوباره اش اشتباه برو بزار بفهمه اشتباه کرد و قرار نیست تا اخر ببخشیش و بهش فرصت بدی

بیین خوشگلم قدر خودتو بدون پسرا تا یکیو پیدا نکن هی برمیگردن ولی هیچ وقت تغییری نمیکنن همیشه میگن جب ...

افرین منم گفتم من ارامش ندارم شناختم ندارم که بر پایه شناختم وقت بدم مشکلاتش حل شه  بزار برم اگه واقعا بخوادم دسته پر میاد سمتم نیادم خدا بهترشو برام در نظر گرفته

اخه گفتم اگه تحملم بکنم مردا قدر نمیدونن بدتر پررو تر میشهه 

بزار برم بفهمه چند بار تهدید کردم میرم این دفعه عملی کنم  

الهی خوش بخت بشید یه حسی بهم با اطمینان میگه میاد تا حالا همچین حسی داشتی یا اون موقع؟

مرسی عزیزم🍃

انشالله یه عشق قشنگم قسمت تو🌹

آره به دلم میوفتاد که میاد و میومد 🤣به حست مطمئن باش

افرین منم گفتم من ارامش ندارم شناختم ندارم که بر پایه شناختم وقت بدم مشکلاتش حل شه بزار برم اگه واق ...

کار درستی کردی

باور کن با کنار اومدن بیش از حد عزت نفس خود ادم نابود میشه هرچیزی اندازه ای داره