2777
2789
عنوان

چرا زندگی انقد به من سخت گرفته

| مشاهده متن کامل بحث + 252 بازدید | 26 پست
خیلی ساله دیگه هیچی از درگاهش نمیخام وقتی زندگیم نابود شد و دوسال تمام التماسش کردم یه دری برام باز ...

منم مثل تو ناامیدم 

ولی خوب میگن ناامیدی گناه کبیرس

چن سال پیش ب مادرم گفتن سر.. داری

کل زندگیمون کم بود خراب بشه 

بعده عمل ک فرستادن نمونه

فهمیدن تشخیص اشتباه دادن 

اینجاها خدادستمونو گرفت 

ولی یجاهایی سخت درگیرم 

ن کاری ازدست من برمیاد

ونه خدا کاری میکنه برام 

میدونم همش تقصیر خودمُ اعمالمه

امتحان ؟ چرا ظالما‌امتحان نمیشنامتحان بابت چی؟ درس زندگی داده که حالا بخاد امتحان بگیره و عذاب بده ب ...

ما تو زندگی دیگران نیستیم به خدا انقد دیدم فکر میکردم چقد خوشبختن بعد که نزدیک میشی میبینی عی بابا بازم زندگی خودم بهتره

اگه یه مادر پشت دخترش باشه هیچ کسی هیچ مردی هیچ مردی حتی پدرش نمیتونه به اون دختر ظلم کنه اگه دختری با وجود استعداد و توانی که داره نتونسته بدرخشه علتش فقط مادرش بوده که خوشی رو برای دخترش نخواسته چرا ؟؟؟ چون مگه گذاشتن من انجام بدم مگه من تونستم به خواسته ام برسم مگه من انسان نبودم و شروع میکنه به جنگیدن با دختری که خودش سختیش رو کشیده و ریشه ی دشمنی و زنان علیه زنان اینجاست لطفا به این چرخه پایان بدید.      خدایا شکرت عاشقتونم❤️❤️.          آقایون بی شخصیتی که درخواست دوستی میدن یا رد میکنی دوباره درخواست میدن بدونید همه مثل خواهر مادر شما نیستن جمع کنید برید اگه خیلی نیاز دارید یه دور تو خونه خودتون بزنید چیزی که می‌خواهید پیدا میکنید عقب مانده ها شب خوش

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

هیچ دکتری الکی شم نمیکنه عزیز

چرا بزرگش میکنی...از منم دوسه تا متخصص گفتن برو نمونه برداری ببین چقدر پیشرفت کرده بعدش ببینیم بدخیمه یا خوش خیم به والله قسم یه قهقهه ای زدم همونجا عفونت بود از من 

اللهم عجل الولیک الفرج💚
شاید امتحانی بود که رد شدی من که هنوز دارم پاس میکنم

والا قسم خدا هر مشکلی هر دردی بمن داد توی زندگیم سراسر خیرو برکت بود برام نه شعار میدم نه چیز الکی میگم چون زندگیم سراسر فرازو نشیب زیاد داشته ولی شک نکنیم سراسر خیره 

اللهم عجل الولیک الفرج💚
والا قسم خدا هر مشکلی هر دردی بمن داد توی زندگیم سراسر خیرو برکت بود برام نه شعار میدم نه چیز الکی م ...

منم میگم با همه ی این سختی ها بازم شکر هر دردی یه خیری درونش نهفته هست

اگه یه مادر پشت دخترش باشه هیچ کسی هیچ مردی هیچ مردی حتی پدرش نمیتونه به اون دختر ظلم کنه اگه دختری با وجود استعداد و توانی که داره نتونسته بدرخشه علتش فقط مادرش بوده که خوشی رو برای دخترش نخواسته چرا ؟؟؟ چون مگه گذاشتن من انجام بدم مگه من تونستم به خواسته ام برسم مگه من انسان نبودم و شروع میکنه به جنگیدن با دختری که خودش سختیش رو کشیده و ریشه ی دشمنی و زنان علیه زنان اینجاست لطفا به این چرخه پایان بدید.      خدایا شکرت عاشقتونم❤️❤️.          آقایون بی شخصیتی که درخواست دوستی میدن یا رد میکنی دوباره درخواست میدن بدونید همه مثل خواهر مادر شما نیستن جمع کنید برید اگه خیلی نیاز دارید یه دور تو خونه خودتون بزنید چیزی که می‌خواهید پیدا میکنید عقب مانده ها شب خوش
دقیقا احسنت...معلومه که خیلی باایمانی

نه بابا دارم سعی میکنم زندگی رو بفهمم اما هنوز اول راهم

موفق وعاقبت بخیر بشی گلم

همچنین