2777
2789
عنوان

خانمای با تجربه میشه بیاید راهنماییم کنید🧡🍃

| مشاهده متن کامل بحث + 62 بازدید | 19 پست

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

وای 😭میدونیدجدا بودیم ولی هفته ی پیش بهش هی اصرار کردم اشتی کنیم الان نمیدونم دیگه چجوری تمومش کنمو ...

اره شاید دو هفته نبودش اذیتت کنه ولی وقتی هدفت نبودش باشه خودتو سازگارمیکنی،گلم تو محبت رو داری تو وجود اون جست‌وجو میکنی ولی بیشتروابسته اش شدی،خوشگلم اون برات بغیر ضرر هیچی نیس،هم اعصابتو توخونه خراب میکنه،هم نمیذاره تمرکز کنی و بخونی،آرامش میخای بذارکنارش،من دوسپسرم باهام دعوا میکرد منم با اعضای خونه دعوام میشد،انرژی رو منتقل میکردم،الانم ک ازدواج کردم بدبخت ترین زن دنیام،با دوتا بچه بلایی نبوده سرم نیاره،خیانت،کتک،فحاشی،

اگه میتونی درآینده با اینا بسازی پس بمون و براهت ادامه بده،

تو از زندگی چی میخای؟؟؟دعوا و بی اعصابی؟؟؟یا ارامش؟؟؟اول راهتو هدفتو انتخاب کن بعد تصمیم بگیر

روی راه اشتباه پافشاری نکن،

اون پسر بالاخره امروز نه ولی فردا تورو تنهامیذاره،پس امروز خودت کنارش بذار بهتره،تو مادرهم نداری فردا ک مثه اسباب بازی گذاشتت کنار بری تو بغلش گریه کنی پس بچسب ب همون بابای پیرت و ازین پسر بداخلاق دوری کن،اون الان برات احترام قائل نیس،بعد فردا میخای برات احترام بذاره؟؟؟

اخلاق پسر از پولش هم مهمتره

اره شاید دو هفته نبودش اذیتت کنه ولی وقتی هدفت نبودش باشه خودتو سازگارمیکنی،گلم تو محبت رو داری تو و ...

چقدر خوب گفتید🥲

دوبار خوندم شما درست میگید.. 

من خودم به اندازه ی کافی تحت فشار هستم اونم هی بد تر میکنه.. 

اره باید حذفش کنم🥲🥺

کاربر جدید نیستم...   :) 

چقدر خوب گفتید🥲دوبار خوندم شما درست میگید.. من خودم به اندازه ی کافی تحت فشار هستم اونم هی بد تر می ...

افرین بهترین کار حذف پارتنر بی اعصابه

تو هی میری سمتش،تو بهش وابسته ای، اون نمیخوادت،امروز نه ولی فردا ولت میکنه،پس امروز ک ب آرامش درس خوندن نیاز داری ولش کن