2777
2789
عنوان

کادو روز مرد برای پارتنرم چی‌بگیرم ب جز کادوی اصلی ی چیز یادگاری

| مشاهده متن کامل بحث + 183 بازدید | 30 پست
بنظرم اینا بیشتر برای دخترا جذابیت داره

والا دخترا زیاد اینو میگیرن

نمیدونم شایر

بجنگید، زندگی کنید و بسازید‌ ‌‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌                               اما سخت نگیرید...                                                                         به گواه تاریخ واقعا تهش هیچی نیست!                                  

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

حالا من از خودش پرسیدم ساعت میخوای یا چیز دیگه🫢

دخترا برنامه اتون چیه من هیچی به ذهنم نمیرسه

کاربری نمیدونم چندم🤔از نی نی سایت متنفرم🌱اومدم جواب یه بنده خدایی روبدم که طبق معمول و آزادی بیانی که موج میزنه،تاپیک ترکید😶بخاطرامضام تعلیق نکنن صلوات😐 حوصله بحث ندارم،حق باشماست دوست عزیز☺️حتی به غلط!
من ۴ سال باهاش هستم یه زنجیر‌نقره دوتا انشگر نقره یه دستبد نقره یه ریش تراش لباس هم چند سری کامل برا ...

تولدش براش ریش تراش خریدم 

مرسی گلممم

کاربری دست دو نفر(موقت) کاربری ماهلین_۰ تعلیق شده موقتی این اکانتو گرفتم
اصلا ب ذهنم نمیرسه چی ینویسم😂😂🥲🥲 مرسی بابت راهنمایین

همین جملات قشنگ

شعرای عاشقونه

حست بهش

بجنگید، زندگی کنید و بسازید‌ ‌‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌                               اما سخت نگیرید...                                                                         به گواه تاریخ واقعا تهش هیچی نیست!                                  

حالا من از خودش پرسیدم ساعت میخوای یا چیز دیگه🫢دخترا برنامه اتون چیه من هیچی به ذهنم نمیرسه

لباس ببین الان بهترین گزینس برای من😂😂😂 چون یادمه میخاست لباس بخره 😂😂😂😂 من بخرم ک دیگ نره بخره ببین چی نیاز دارع

لباس ببین الان بهترین گزینس برای من😂😂😂 چون یادمه میخاست لباس بخره 😂😂😂😂 من بخرم ک دیگ نره بخره ...

ساعت میخواد با شلوار

تولدش چند روز دیگه اس،شلوار و برلی تولدمیگیرم

کاربری نمیدونم چندم🤔از نی نی سایت متنفرم🌱اومدم جواب یه بنده خدایی روبدم که طبق معمول و آزادی بیانی که موج میزنه،تاپیک ترکید😶بخاطرامضام تعلیق نکنن صلوات😐 حوصله بحث ندارم،حق باشماست دوست عزیز☺️حتی به غلط!
ساعت میخواد با شلوارتولدش چند روز دیگه اس،شلوار و برلی تولدمیگیرم

ای منم مثل تو بدبختما همه مناسبت ها پشت هم دیگ پول ندارم😂😂 الانم برنامه میریزم میخام ببینم میتونم ی س تومن از ننم بگیرم😂😂 از داییم پول میخام ۱۸ تومن ولی میدونم نداره ک بده منم نمیگم غرورش بشکنه

تولدش براش ریش تراش خریدم مرسی گلممم

من دیروز تولدش بود اما چندماه پیش جلوتربراش انگشتر فیروزه خریدم الان حس‌میکنم باز باید ی چی بخرم نمیدونم؟ 

کلی پولش شد البت ناگفنه نماندهرچی‌میخرم از پولا خودش برا خودش😆 

ای منم مثل تو بدبختما همه مناسبت ها پشت هم دیگ پول ندارم😂😂 الانم برنامه میریزم میخام ببینم میتونم ...

☺️😂🫂

برنامه ات چیه؟فقط کادو میدی؟

☺️😂🫂برنامه ات چیه؟فقط کادو میدی؟

😂نمیدونم مگ‌کار دیگ ایم باید بکنم عشقم‌میشه بگی منظورت چییی بوددد من خنگم😂😂😂 ینی کار دیگ ایم باید بکنم ؟

😂نمیدونم مگ‌کار دیگ ایم باید بکنم عشقم‌میشه بگی منظورت چییی بوددد من خنگم😂😂😂 ینی کار دیگ ایم بای ...

بیرون میرین یا تو خونه؟

کیک و گل و اینا