من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم میرفتم که بی نتیجه بود.😔 الان 19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘
اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره
کاربری نمیدونم چندم🤔از نی نی سایت متنفرم🌱اومدم جواب یه بنده خدایی روبدم که طبق معمول و آزادی بیانی که موج میزنه،تاپیک ترکید😶بخاطرامضام تعلیق نکنن صلوات😐 حوصله بحث ندارم،حق باشماست دوست عزیز☺️حتی به غلط!
لباس ببین الان بهترین گزینس برای من😂😂😂 چون یادمه میخاست لباس بخره 😂😂😂😂 من بخرم ک دیگ نره بخره ...
ساعت میخواد با شلوار
تولدش چند روز دیگه اس،شلوار و برلی تولدمیگیرم
کاربری نمیدونم چندم🤔از نی نی سایت متنفرم🌱اومدم جواب یه بنده خدایی روبدم که طبق معمول و آزادی بیانی که موج میزنه،تاپیک ترکید😶بخاطرامضام تعلیق نکنن صلوات😐 حوصله بحث ندارم،حق باشماست دوست عزیز☺️حتی به غلط!
ساعت میخواد با شلوارتولدش چند روز دیگه اس،شلوار و برلی تولدمیگیرم
ای منم مثل تو بدبختما همه مناسبت ها پشت هم دیگ پول ندارم😂😂 الانم برنامه میریزم میخام ببینم میتونم ی س تومن از ننم بگیرم😂😂 از داییم پول میخام ۱۸ تومن ولی میدونم نداره ک بده منم نمیگم غرورش بشکنه
کاربری دست دو نفر(موقت) کاربری ماهلین_۰ تعلیق شده موقتی این اکانتو گرفتم
ای منم مثل تو بدبختما همه مناسبت ها پشت هم دیگ پول ندارم😂😂 الانم برنامه میریزم میخام ببینم میتونم ...
☺️😂🫂
برنامه ات چیه؟فقط کادو میدی؟
😂نمیدونم مگکار دیگ ایم باید بکنم عشقممیشه بگی منظورت چییی بوددد من خنگم😂😂😂 ینی کار دیگ ایم بای ...
بیرون میرین یا تو خونه؟
کیک و گل و اینا