2777
2789
عنوان

عداب وجدان دارم دزدی کرده

| مشاهده متن کامل بحث + 152 بازدید | 25 پست
گزارش دادیم همون روز که دوچرخه پسرمو دزدین و کفش چندتا از همسایه هارو هم دزدیدن امروز هم اتفاقی دیدم ...

اصلا نگران نباش شما کار درست انجام دادید 

کاربران محترم:زمانی که تاپیک میزنم یعنی انتظار هر نوع اظهار نظری را دارم ،پس مشکلی با انتقادشما ندارم در صورتی که ادب کلامتون در تاپیکم رعایت بشه . ،،،،اما زمانی  که در تاپیک کاربران دیگه اظهار نظر دارم هرچند که تبادل نظر هست ، پاسخی که میذارم برای استارتر اون تاپیک هست اگر از کامنتم خوشتون اومد و ریپلای کردین خوشحال میشم اما اگر مطابق میلتون نبود لطف کنید بگذرید  چون چیزی که من کامنت گذاشتم دیدگاه من بوده و نسبت به منطق خودم پاسخ دادم پس تنها استارتر اون تاپیک حق انتقاد از کامنتم را دارند  در صورتی که صحبتم تضاد داشته باشد با عنوانشون اگر پاسخی از جانب من دریافت نکردین  دلیل بر این نیست که حق با شماست                                       ممنون از فهم و شعور شما 🤍
وای بچه این کارارو میکنه ؟ میگم دوچرخه رو حلالش کن

پسرم انقدر گریه کر سر این دوچرخه نزدیک ۲۰تومن قیمتش بود حتی تو خونه بخاطرش دعوا و دلخوری افتاد بینمون همسرم منو مقصر میدونست که مراقب چرخ نبودم و هزار تا مکافات ولی با این همه باز ناراحتم من خودمم بچه دارم اذیت میشم وقتی به پدر و مادرش فکر میکنم

تاپیک لاغری بامدادخمار 💙عضو گروه آبی💙  شروع رژیم:۰۱/۱۱/۱۴     وزن شروع:۸۰.    وزن هدف:۷۰.   وزن ۱۱/۳۰-->۷۷.۶۰۰🤞     وزن۱۲/۷-->۷۶.۵۰۰🤞  وزن۱۲/۲۱--> ۷۵.۶۰۰🤞   وزن۱۲/۲۸-->۷۴.۳۰۰🤞     وزن ۰۲/۱/۶ --> ۷۳.۲۵۰🤞   ۷۵🔓  ۷۰🔒   ۶۵🔒من باید بتونم بااااید ثابت کنم که میتونم

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

بچه است ۱۶.۱۷ سالشه پدرش اعتیاد داره خودش هم چندین بار قرص خورده خودکشی کرده آمبولانس اومده و اینها

دیگه بدتر .باید یک جایی جلوش گرفته بشه .میدونم دلت رحم اومده .ولی تا کجا میخواد ادامه بده؟؟

اصلا نگران نباش شما کار درست انجام دادید

چیزی ام نگفتم ها یکی از همسایه تو پارکینگ بود گفت جریان چیه منم لال میشدم گفتم از پله ها پایین میومد دیدم کفشهامون دستشه دوییدم دنبالش از پنجره پرت کرد بیرون و خودش هم منکر شد دیگ جزئیات رو نگفتم که دیشب تو دوربین دیدیدم این همه مدت همه چیو میدزده

تاپیک لاغری بامدادخمار 💙عضو گروه آبی💙  شروع رژیم:۰۱/۱۱/۱۴     وزن شروع:۸۰.    وزن هدف:۷۰.   وزن ۱۱/۳۰-->۷۷.۶۰۰🤞     وزن۱۲/۷-->۷۶.۵۰۰🤞  وزن۱۲/۲۱--> ۷۵.۶۰۰🤞   وزن۱۲/۲۸-->۷۴.۳۰۰🤞     وزن ۰۲/۱/۶ --> ۷۳.۲۵۰🤞   ۷۵🔓  ۷۰🔒   ۶۵🔒من باید بتونم بااااید ثابت کنم که میتونم
پسرم انقدر گریه کر سر این دوچرخه نزدیک ۲۰تومن قیمتش بود حتی تو خونه بخاطرش دعوا و دلخوری افتاد بینمو ...

کاش کسی بود این بچه هارو آموزش میداد کمکشون میکرد درست زندگی کنن .اینده ی خوبی در انتظارش نیست اینجوری .تازه خودکشی هم کرده ینی از زندگی ناامیده .مستاجرم هستن. 

لایک نکنید .توروخدا 
دیگه بدتر .باید یک جایی جلوش گرفته بشه .میدونم دلت رحم اومده .ولی تا کجا میخواد ادامه بده؟؟

هعیییی پشیمونم از کارم کاش صبر میکردم همسرم خودش میگفت سنگینیش افتاد رو گردن من مردها با اینجور مسائل راحت تر کنار میان 

کاش کسی بود این بچه هارو آموزش میداد کمکشون میکرد درست زندگی کنن .اینده ی خوبی در انتظارش نیست اینجو ...

مادر و پدرش به شیشه اعتیاد دارن و ۳تا برادرن این بزرگترشونه واقعا هم دلم میسوزه براشون اح 

از اهالی ساختمون بود؟اگه غریبه بود موردی نیست

آره غریبه است 

وای بیچاره بچهه درست تربیت نشده .مدرسه رفته ؟

فکر نمیکنم چون دائما ول میچرخه

کاش کسی بود این بچه هارو آموزش میداد کمکشون میکرد درست زندگی کنن .اینده ی خوبی در انتظارش نیست اینجو ...

واااای یعنی این کار من میتونه تاثیر بدی تو ذهن و آینده اش بذاره و اوضاعشو بدتر کنه؟؟وای خدا ببخش چه غلطی کردم من آخ 

واااای یعنی این کار من میتونه تاثیر بدی تو ذهن و آینده اش بذاره و اوضاعشو بدتر کنه؟؟وای خدا ببخش چه ...

نمیدونم عزیزم .فکر نکنم ربطی به شما داشته باشه .فقط بیچاره این سه تا بچه با این اوضاع و احوالبزرگتراشون

لایک نکنید .توروخدا