2777
2789
عنوان

کیا ماشین کوییک دارن بیاید لطفا

| مشاهده متن کامل بحث + 248 بازدید | 40 پست
ما صفر خریدیم مسافرت هم رفتیم تا ۴سال هیچ مشکلی نداشت و هیچی خرجش نکردیم.بعداز ۴ سال خرج خیلی جزییدر ...

میگن سربالایی نمیره و شتابش کمه راسته؟

كه گُناهِ دگَران بَر تو نَخواهند نِوشت من اَگر نيكَم و گَر بَد تو برو خود را باش...!😌✌️
وای خیلی دودل شدم 😢

عزیزم چرا ساینا ex نمی خری؟؟

تو یه رنج قیمتن.

من ساینا ex داشتم خیلی عالی بود،،،،تو آموزش رانندگیا هم دقت کنی ساینا هم هست چون رانندگی باهاش راحته.

وقتی ببینم نظرت مخالف منه و دنبال تفتیش عقاید منی نظری که دادی رو می بینم،می خونم و رد میشم،دنیا ارزش بحث نداره‌.......

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

صفر که بخری هرروز خراب نمیشه ما کوییک داریم واقعیتش جالب نیست قبلا تیبا داشتیم خیلی بهتر بود صدای مو ...

انگار برم تحقیق کنم برا تیبا بهتره همه میگن تیبا بهتره کوییکه

كه گُناهِ دگَران بَر تو نَخواهند نِوشت من اَگر نيكَم و گَر بَد تو برو خود را باش...!😌✌️

من دارم . برای سفر اصلا خوب نیست همین داخل شهر هم همش حس میکنم اگه با شتاب دور بزنم چپ میکنم . اما برای توی شهر عالیه . شتابش کمه . مصرف سوختش کمه . خیلی کم خرجه. همه جا جاش میشه پارک کنی . اتاقش خیلی کوچیکه و صندوقش هم همینطور . من اتومات دارم و دو ساله دارمش

عزیزم چرا ساینا ex نمی خری؟؟تو یه رنج قیمتن.من ساینا ex داشتم خیلی عالی بود،،،،تو آموزش رانندگیا هم ...

ممنون عزیزم از راهنماییت با همسرم مشورت میکنم بین تیبا و ساینا 😢

ممنون عزیزم از راهنماییت با همسرم مشورت میکنم بین تیبا و ساینا 😢

قربونت😘😘

انشالله به سلامتی عزیزم.

وقتی ببینم نظرت مخالف منه و دنبال تفتیش عقاید منی نظری که دادی رو می بینم،می خونم و رد میشم،دنیا ارزش بحث نداره‌.......

من دارم . برای سفر اصلا خوب نیست همین داخل شهر هم همش حس میکنم اگه با شتاب دور بزنم چپ میکنم . اما ب ...

ما دونفریم همسرم میخواد بره تا سرکار و بیاد شاید یه مسافرتم رفتیم می‌خوام دلهره نداشته باشم الان خراب میشه یا یه جا بزاردمون 😢

[QUOTE=367545009]انگار برم تحقیق کنم برا تیبا بهتره همه میگن تیبا بهتره کوییکه[/QUOTE

کلا نرم می‌ره تیبا صدای موتورشم اصلا نمی‌شنوی کوییک خشکه و صدای موتورش تو اتاقه 

ولی من شنیدم کوییک محکمتره بدنه ش

اللهم صلی علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم
ما دونفریم همسرم میخواد بره تا سرکار و بیاد شاید یه مسافرتم رفتیم می‌خوام دلهره نداشته باشم الان خرا ...

خیلی کم خرجه .من دو تا بچه دارم و برای بردن آوردن اونا خوبه شایدم من شانس داشتم خوب در اومده . تیبا هم داشتم اونم مالی نبود . البته نمی‌دونم الان تیبا صفر هست یا نه کارکرده ش که به درد نمیخوره . ان شا الله هرچی صلاحتونه بیاد جلو پاتون ترمز کنه و شما سوار شین 😍😍😍😍

خیلی کم خرجه .من دو تا بچه دارم و برای بردن آوردن اونا خوبه شایدم من شانس داشتم خوب در اومده . تیبا ...

انشالا عزیزم مرسی مهربونم😍😘