2777
2789
عنوان

چقدر یه ادم میتونه بیشعور باشه کاش میزدمش

| مشاهده متن کامل بحث + 180 بازدید | 25 پست
اخه چرا باید یکی تو سینما سرنگ بیار بعد اصن بیار چند درصد احتمال داره ایدزداشته باشه خیلی خودتو اذیت ...

وقتی یکی عمدا به یکی سرنگ میزنه یعنی یه چیز کوفتی تو اون سرنگ هست که میخواد بزنه بقیه رو مریض کنه 

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

وقتی یکی عمدا به یکی سرنگ میزنه یعنی یه چیز کوفتی تو اون سرنگ هست که میخواد بزنه بقیه رو مریض کنه

بابا اصلا کسی بهت سرنگ نزده چرا جو میدی

بالاخره یه روزی یه جایی میفهمی که:                    زندگی خیلی گوهههه...خیلیییی😑

خب هر چند وقت یک بار ازمایش بده خیالت راحت شه عزیزمشاید اگه ببینی جوابش همیشه منفیه از استرست کم شه

شوهرم نمیزاره میگه روانشناس گفته ازمایش سمه برات چیکار کنم الان واقعا از نظر بیماری باید ازمایش بدم به نطرتون؟

میگه درمانش مثل دیابتی هاست کنترل میشه و سطح ویروس انقدر پایین میاد که حتی انتقالم نمیتونی بدی و عمر ...

نه از الانت ترسانک تر نیست که نمیتونی راحت یه سینما بری 

ملت بدترین بیماری ها رو دارن کلی پرهیزغذایی کلی دارو کلی درد و... ولی دارن زندگی میکنن 

تو زندگی رو زهر خودت و دیگران کردی به خاطر هبچ و پوچ 

تهش مرگه دیگه زندگی کن لدت ببر از زندگیت 

اصلا فهمبدی فیلمی که دیدی چی بود و چی سد اصلا لذت بردی از سینمایی که رفتی؟

فقط چهار سوال ارزشمند در زندگی وجود داره چی مقدسه؟روح از چه چیزی درست شده؟چی ارزش داره براش زندگی کنی؟و چی ارزش داره براش بمیری؟و جواب همه این سوال ها یکیه فقط عشق🍀
شوهرم نمیزاره میگه روانشناس گفته ازمایش سمه برات چیکار کنم الان واقعا از نظر بیماری باید ازمایش بدم ...

چرا باید ازمایش سم‌ باشه برات؟؟خیالت رو راحت میکنه

نه گلم ایدز کجا بود..میدونم‌فوبیاشو داری ولی این چیزی که تو ذهنته بعید میدونم هیچوقت اتفاق بیفته

خودمو پوکوندم با روانشناس خوب نشدم

دقیقا مثل خودت بودم

تا ۵ ماه غذا نمیخوردم میگفتم ایدز دارم

ولی ببیت یه جا میرسه طرد میشی

بقیه مسخرت میکنن 

به خودت بیا کم کم

زندگی کن لذت ببر نه فکر مریضی و …

با تومور مغزی  دارم زندگی میکنم و با قرص های کم یاب تو سرم نگهش داشتم و قطعا حوصله دعوا با شما دوست عزیز رو ندارم😘

مثلا اینه که این توهم توعه سرنگی وجود نداشته 

ایدز مثل گوشی های نوکیا قدیمیه دیگه اگه کسی هم بخواد مریضی انتقال بده اند مریضی های خطرناک تر هست😂

فقط چهار سوال ارزشمند در زندگی وجود داره چی مقدسه؟روح از چه چیزی درست شده؟چی ارزش داره براش زندگی کنی؟و چی ارزش داره براش بمیری؟و جواب همه این سوال ها یکیه فقط عشق🍀

چون فکر کردید سرنگ و دیدید احساس تزریق کردید عزیزم نگران نباشید در ضمن واسه اتفاقی ک نیافتاده یا وقوعش ب نظر بعید میاد بیخود خودتون و اذیت نکنین اصلا ایدز ب کنار اگر اینطور باشه ک یک ان زلزله بیاد یا خدا نکرده پات و بذاری بیرون  تصادف رخ بده محتمل تره بس چرا نگرانش نمیشید اینم ی احتمال مثل بقیه احتمال های مرگ البته هزار برابر بعید تر بس اگر عقلانی بررسی کنید نگرانی واسه چنین عامل ضعیفی درس نیس،در ضمن خودتون و بسپرید ب خدا و بخواید ک عاقبت بخیر شید و بعدش اصلا نگران نباشید چون خدایی ک تا امروز مراقبتون بوده فردا و فردا ها هم هس .

♧♡فرق است میان رودی که به قصد اقیانوس به راه افتاده با مردابی که ایستاده و آرزوی دریا شدن دارد!