2777
2789
عنوان

مادرشوهرم شیرینی و شام ازمون میخواد

| مشاهده متن کامل بحث + 666 بازدید | 36 پست
ترخدا اینجوری حرف نزنید یعنی یه مادر خوشحالیشو چطور نشون بده ؟دوست دارید عروستون با مادرتون اینجوری ...

😅😅😅اخه خب مگه نمیدونه عروسش بارداره

زنگ بزنه تبریک بگه

دیگه کی بیایم شام و شیرینی بخوریم یعنی چی 

فقط 29 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

خدایاشکرت🙏🏻۹/۲۸ صدای قلب نی نی رو شنیدم 😍

چتونه چته سریع جبهه گرفتی اگر مادرت خودت این حرفو میزد چی. حالابنده خدا که چیزی نگفت غریبه هم نیست قرارنیست مادر شوهرته. جواب پیامو بده بگو مادرجان من که باردارم نمیتونم تشریف بیارید فقط خودتون بیزحمت غذا رودرست کنین من نمیتونم

آرزومه ازدواج کنم امسال بختم بازشه. هرکی خوند یه صلوات به نیتم بفرسته ممنونم🙏

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

وا این دیگه حرص زدن داره؟یه جعبه شیرینی بگیرید برید خونه مادر شوهر همونجا با چایی بخورید و خلاصبگید ...

نمیدونم با مادر خودشونم اینطوری رفتار میکنن ، ما کسی هم بهمون نگه خودمون خرید جدید ک میکنیم شیرینی می‌بریم خونه پدرمادرامون

اللهم عجل لولیک الفرج💞💞💞
😅😅😅اخه خب مگه نمیدونه عروسش باردارهزنگ بزنه تبریک بگهدیگه کی بیایم شام و شیرینی بخوریم یعنی چی

حالاکی گفت تبریک نگفته شاید اصلا خواست بیاد همینو بگه و با خودش سیسمونی هم بیاره شاید اصلا میخواست جعبه شیرینی روخودش بیاره

حالاکی گفت تبریک نگفته شاید اصلا خواست بیاد همینو بگه و با خودش سیسمونی هم بیاره شاید اصلا میخواست ج ...

اره عزیزم درست میگی ولی خب ما ازرو گفته های استارتر جواب میدیم دیگه سخت نگیر دنیای مجازیه

قطعا منم با مادرشوهرم این مدلی نیستم گلم

استارترم نمیره حرف منو بگه که

یه چی گفتم بخندیم دور هم

1
5
10
15
20
25
30
35
40

اره عزیزم درست میگی ولی خب ما ازرو گفته های استارتر جواب میدیم دیگه سخت نگیر دنیای مجازیهقطعا منم با ...

میدونم ولی واقعا اینجورهم خیلی بده که ادم چشم مادر شوهرشو نداشته باشه انگار میخوادجنگ کنه😂

میدونم ولی واقعا اینجورهم خیلی بده که ادم چشم مادر شوهرشو نداشته باشه انگار میخوادجنگ کنه😂

😅😅😅

نه بابا اینجوری نیستیم

1
5
10
15
20
25
30
35
40