2777
2789
عنوان

شیر مادردادن واقعا کار سختیه👩‍🍼

| مشاهده متن کامل بحث + 223 بازدید | 32 پست

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

عشقم شما یه اعتراض به جامعه پزشکی دنیا بزن که شیر مادر رو تایید کردن

شیرخشک هم تائید شده..

شما اینقدر نظرات بد داری میدی

فکر کنم جا داره یک مقاله بدی بیرون

ک این تاثیرات بد روی بچه هان بوده با شیرخشک

و بقیخ ندن😂

💕

شما بچه هات عصبی هستندکتر گفته برای شیرخشک بوده؟عجیبه چرا؟🧐

نه عزیزم ثابت شده کودکی که در اغوش مادر سرش و اعضای بدنش به بدن مادر وصل هست ارامش دریافت میکنه همان طوری که عصبی بودن و یا استرس مادر موقع شیر دادن به بچه انتقال پیدا میکنه عجیب نیست شما اطلاعاتتون پایینه

شیرخشک هم تائید شده..شما اینقدر نظرات بد داری میدیفکر کنم جا داره یک مقاله بدی بیرونک این تاثیرات بد ...

درسته تایید شده ولی زمانی که به شیر مادر دسترسی نیست و مشکلاتی هست وگرنه دیگه بچه رو نمیشه گشنه نگه داشت که.  اب قند هم تایید شده😂

چرا مریض باشه و قد و وزنش کم باشه؟ من شیر خودمو دادم. یه مدت کوتاه شبا برای قطع شیر شب بهش شیرخشک دادم و به نظرم شیرخشک دادن خیلی سخته. تازه من دستگاه شیرگرم کن دارم و همیشه آب با دمای مناسب آماده بود. با این حال به نظرم خیلی سخت بود شیرخشک حاضر کردن.

نه عزیزم ثابت شده کودکی که در اغوش مادر سرش و اعضای بدنش به بدن مادر وصل هست ارامش دریافت میکنه همان ...

خوب ماهم در اغوش میگیریم شیر میدیم.

و نیاز به اغوش رو جبران میکنیم/.

اره مشخصه اطلاعات شما خیلی زیاده

داره فوران میکنه

جایگزین

منطق و شعور انسانی‌تون شده

فقط نمیدونم شما نتیجه شیرمادری یا شیرخشک

ک اینقدر عصبی هستی و عناد داری😉

نیاز بوده و صلاح دونستیم و پولشو داشتیم ک شیرخشک بدم.

شما چرا حرص میخوری عزیزم

یا تیکه کنایه میندازی صدتا عیب میزاری؟

اینهمه تلخ زبونی نیاز نیست.

عاقبت بخیر بشید✌️

💕

خوب ماهم در اغوش میگیریم شیر میدیم.و نیاز به اغوش رو جبران میکنیم/.اره مشخصه اطلاعات شما خیلی زیادهد ...

بابا چرا دعوا داری خودت عصبی نمیدونی چیکار کنی

من بچه اولم شیر خشکیه بچه دومم فقط یه سینه م گرفت نظرمو گفتم دعوا داریا دو روز دیگه میای تاپیک میزنی جاریم فلان شوهرم فلان مادرشوهر فلان دیگه نمیگی ایراد از خودته 

خوب ماهم در اغوش میگیریم شیر میدیم.و نیاز به اغوش رو جبران میکنیم/.اره مشخصه اطلاعات شما خیلی زیادهد ...

کی گفته فقط در اغوش میشه جبران شیر دادن مادر اون شیری که میخوره و سینه مادر رو میک میزنه با اغوش و شیر خشک دادن فرق داره.     به خدا نظرمه. نزنیییییی