2777
2789
عنوان

روزانه هزار و دویست سقط جنین غیرقانونی انجام میشه 😱

| مشاهده متن کامل بحث + 191 بازدید | 24 پست
تو کل کشور 500 هزار تاس😱خیلی وحشتناکه بیخود نیست بلا مرگ جوون بیماریهای صعب العلاج تصادفا...... زیا ...

واقعا هم تاوان داره 

من شنیدم مثلا بعد که سقط میکنن چقدر زندگی هاشون خراب میشه 

برای ظهور امام زمان (عج) و حاجات همه و من ی صلوات بفرستین 🫠💚

بعضی چیزا طبیعت دنیا هست وقتی دو نفر بغل هم بخوابن و رابطه داشته باشند بچه میشه نمیشه خدارو مقصر کرد

بی خیال 

بحث در حوصله من نمی گنجه

چه می دونم فدای سرم که خراب کردم منم بار اولمه که دارم زندگی می کنم

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

ربط داره و ما نمی دونیم چرا خدا به دو تا آدم با ازدواج ثبت نشده بچه میده که برن این کارو انجام بدن

این خدایی که شما تو ذهنتون ازش ساختید، یه خدای فانتزیه.

خدا عقل داده به بشر، راه و بیراهه رو هم نشونش داده

اون دو تا آدم با ازدواج ثبت نشده کارشون میشه زنا. اینم خدا توضیح داده

چای شبهه ای هست؟

مِهرت اجازه داد كه مـــادر بخوانمت يا زهرا(س)❤لطفا برای سلامتی و تعجیل در ظهور امام زمان ارواحنا فداه صلوات بفرستید ممنونم🌸

بعضیا میشنون اعراب جاهلیت قبل اسلام دختران رو زنده به گور مبکردند بهشون بد و بیراه میگن

خوب خود سقط چیه مگه؟ قتل

قتل یک انسان بی گناه

که هرکسی سقط کنه دامنشو تو دنیا و اخرت میگیره

مِهرت اجازه داد كه مـــادر بخوانمت يا زهرا(س)❤لطفا برای سلامتی و تعجیل در ظهور امام زمان ارواحنا فداه صلوات بفرستید ممنونم🌸
واقعا هم تاوان داره من شنیدم مثلا بعد که سقط میکنن چقدر زندگی هاشون خراب میشه

دقیقا یکی میگفت به زور دخترجونش بچشو سقط کرده بعد 1 سال دخترش تصادف میکنه فوت میشه

🇵🇸 سنصلی فی القدس انشاءالله 🇵🇸       ایرانیا اینهمه دارو و واکسن تولید کردن نمیدونم چرا واکسن خود تحقیری تولید نمیکنن بیماری خودتحقیری واقعا مهلکه😉😉
این خدایی که شما تو ذهنتون ازش ساختید، یه خدای فانتزیه.خدا عقل داده به بشر، راه و بیراهه رو هم نشونش ...

ول کن بابا

آدم یه جمله میاد به ذهنش اشتباه می کنه تو نی نی سایت میگه

بعد دیگه دین و ایمان و اعتقادات آدمو زیر سوال می برین شماها

من خودم به خدا و حکمتاش خیلی بیشتر از شما معتقدم  و لطفا دیگه ریپ نزنین رو کامنت من

این خدایی که شما تو ذهنتون ازش ساختید، یه خدای فانتزیه.خدا عقل داده به بشر، راه و بیراهه رو هم نشونش ...

این که به یه زن و شوهری که زندگی خوبی دارن بچه نداده تا کارشون به جدایی بکشه برام سوال بود

وگرنه گور بابای اونی که رابطه نامشروع داره

ول کن باباآدم یه جمله میاد به ذهنش اشتباه می کنه تو نی نی سایت میگهبعد دیگه دین و ایمان و اعتقادات آ ...

اصلا منظورم شما نبودینا

منظورم اونایی هستن که کار اشتباهشونو میندازن گردن خدا و بعد میرن سراغ سقط