2777
2789
عنوان

پیشنهاد ازدواج بدم

| مشاهده متن کامل بحث + 417 بازدید | 44 پست

من بودم اونقدر دست دست میکردم تا از جانب اون مطمئن بشم که جوابش مثبته و با اطمینان پیشنهاد میدادم 

اگه مخالف نظرم هستی خواهشا با ادبیات درست ریپلای کن تا منم با احترام ریپلایت کنم ولی اگه بخواهی بی ادبانه صحبت کنی منم یکی میشم لنگه خودت اگه رو حماقتت پا فشاری کردی دیگه جوابت رو نمیدم چون جواب ابلهان خاموشیس🎄🎄🎄 هرجا زندگی برات سخت شد با خودت بگو ان مع العسر یسرا یعنی همراه هر سختی آسانی است این رو خدا برا آرامش دل ما گفت تازه دو بارم پشت هم گفته که ایمانمون قوی تر بشه 🍃🍃🍃من اصلا اسم کاربری رو نگاه نمیکنم پس اگه تو یه تاپیک باهات بحث و جدل کردم  و تو تاپیک دیگه باهات هم رای ببودم و ازت حمایت کردم اصلا تعجب نکن چون من اینجا رو جدی نمیگیرم و در لحظه حال تو سایتم 

خو اون منظورش دوستی بوده.دوست نداره تو محل کارش با کسی رابطه خارج از کاری داشته باشه .ولی خو ازدواج ...

نه همون ازدواجشم گفت خیلی فکر نمیکنه. ولی گفت ترجیح میده اول با شوهرش اشنا بشه و دوست بشه بعد ببینه به هم میخورن ازدواج کنن. یه جورایی منظورش این بود اینجوری دوست نداره که از همون اول خانواده بیاد وسط داستان.

شمارشو که دارم خودم

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

حالا عقاید اوکی خودمم نمیخام عقایدمو به کسی تحمیل کنم. ولی پوشش به نظرتون حالا یه جاهایی نباید تغییر ...

شما مذهبی هستید یا اون؟

ان چیزی که شما را نکُشد مطمئنا قوی ترتان خواهد کرد🙃🤘🏻🍃 
حالا عقاید اوکی خودمم نمیخام عقایدمو به کسی تحمیل کنم. ولی پوشش به نظرتون حالا یه جاهایی نباید تغییر ...

باید پس حتما مطرح کنید چون این سلیقه و انتخاب اون هست و باید بپذیرید اینطور دوست داره 

مگر اینکه خودش خیلی مشتاق باشه که عوض کنه و اکر میبود تا حالا عوض میکرد 

خواهرانه میگم من خاتم باحجابی هستم اما شوهرم از همین که هستم هم فرمایشات داره و هی دستور به پوشش بیشتر میده ‌.واقها حس بد و نا امنی به من دست میده .

بیاین سعی کنیم ادم خوبی باشیم تو هر شرایطی سعی کنیم کار درست رو انجام بدیم حتی اگر بقیه انجام ندن .ما خوبی رو یاد بقیه بدیم 

نه ، به نظر مناسب نیست به چند دلیل 

یکی اینکه اگه جور نشه هم شما هم اون خانوم معذب میشید که دائم بخواین با هم ارتباط داشته باشید و از طرف دیگه محل کارتون هست و نمیشه ول کنید برید که . پس خیلی سخت میشه براتون 

دلیل دوم هم این تفاوت پوشش و سیاسی که میگید و به نظرتون الان مهم نیست اتفاقا بعد ازدواج خیلی چالش برانگیز میشه .و بزرگتر هم میشه چون پای خانواده ها میاد وسط و ممکنه اونا هم این اختلاف رو داشته باشن و اینجوری بزرگتر هم بشه قضیه . اصلا نباید شریک زندگی رو با این پیش فرض که بعدا عوض میکنه خودش رو ، پوشش رو یا افکارش رو انتخاب کرد چون ممکنه نکنه و نخواد و نتیجش بشه بحث و دعوای دائمی شما . در بهترین حالت هم حداقل اون آرامش و هماهنگی رو که میتونستید کنار همسرتون داشته باشید اگه افکار و عقایدتون کاملا شبیه هم بود ، نخواهید داشت . 

وقتی یه بچه داره راه رفتن رو یاد میگیره و دائم زمین می خوره ، هیچ وقت با خودش نمیگه که شاید من برای اینکار ساخته نشدم
اگرخووشت اومده بگو بگو بعدا تودلت نمونه یه چیزی میگه دیگه چرا مردا اینجوری شدن جدیدا پیشنهادو ماباید ...

خوشم اومده ولی در مورد عقاید و اینا یه تردیدایی دارم. اونم به نظرم همین تردیدا رو داره.

توضیح بیشتر میدین لطفا

یکم صبر کنید ادم با چند ماه متوجه همه چیز نمیشه شاید یکم دیگه که بیشتر همو شناختید یا کلا ازش زده شدید یا اونقدری مورد تایید تون بود که دیگه درنگی برای خاستگاری نمیکردین چه برسه به دو دل بودن و نی نی سایت پرسیدی 

۳ ۴ ما برای شناخت کمه من باشم کمی بیشتر شناخت پیدا می کنم. بعدم به نظر منم هم شان بودن خیلی بهتره تو عقاید و پوشش بعدا دچار مشکل میشین

من خود دلم از مهر تو لرزید وگرنهتیرم به خطا می‌رود اما به هدر، نه                           دل خون شده وصلم و لب‌های تو سرخ استسرخ است ولی سرخ‌تر از خون جگر، نه                      با هرکه توانسته کنار آمده دنیابا اهل هنر؟ آری! با اهل نظر؟ نه!                      بدخلقم و بدعهد، زبان‌بازم و مغرورپشت سر من حرف زیاد است مگر نه؟                      یک بار به من قرعه عاشق شدن افتادیک بار دگر، بار دگر، بار دگر… نه!
من بودم اونقدر دست دست میکردم تا از جانب اون مطمئن بشم که جوابش مثبته و با اطمینان پیشنهاد میدادم

فکر نکنم خیلی به ازدواج با من فکر کرده باشه چون اونم متوجه یه سری فرقا هست.