2777
2789

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

من دویاعت گذاشتم بار اولم بود فقط نارنجی شد سیاه نشد که

حنا ر با آب جوش دم میکنی

و سه روز متوالی میزنی کف پاهات

جوراب نخی بپوش بعد نایلون مستقیم نایلون نپوش

اگه کف پاهات سیاه شد که قرار نیست همه جای پا سیاه بشه ، هر قسمت کف پا مربوط به یه عضوی از بدن هست

هر جا سیاه شد اون قسمت داره پاکسازی میشه مثلا اگه مربوط به کبد هست سعی کن مصفای خون مصرف کنی

❤❤خدایا شکر که هوامو داری یکم بیشترتر هوامو داشته باش بتونم مغز و روان و قلبم رو سروسامان بدم❤❤اگه نظرات ما با شما فرق داره چون اثر انگشت ما با شما متفاوته ؛  پس قرار نیست بخاطر عقایدی که آسیبی به همدیگه نمیرسونه باهم جنگ و جدل و بحث کنیم
میگن خوبه، ولی خب من ظاهری خوشمزه نمیاد روی دست دوست دارم حنا قرمز

ناخنامو حنا گذاشتم 

کلا حنا زیاد میزارم کف پا ، بدنم ، موهام 😂😂

❤❤خدایا شکر که هوامو داری یکم بیشترتر هوامو داشته باش بتونم مغز و روان و قلبم رو سروسامان بدم❤❤اگه نظرات ما با شما فرق داره چون اثر انگشت ما با شما متفاوته ؛  پس قرار نیست بخاطر عقایدی که آسیبی به همدیگه نمیرسونه باهم جنگ و جدل و بحث کنیم
نبابا چاقم خیلی چاق قاعدتا باید داشته باشم حتنا حنا الکیه

حنای خوب استفاده کن بعضی حناها اصطلاحا میگن مرده 

حنا باید زنده باشه تا فشنگ رنگ بگیره

اگه قسمتهای شکمت چاقه و وقتی دست میزنی سرده ، نشون از عدم صحیح گردش خون هست  

احتمالا رحم و روده ها سرده

حنا ر با آب جوش دم میکنیو سه روز متوالی میزنی کف پاهاتجوراب نخی بپوش بعد نایلون مستقیم نایلون نپوشاگ ...

هیچ کودوم سیاه نشد درصورتیکه من کبد چرب دارم 

و قند  لب مرزـ

ولی پلاستیک کشیدم نه پادچه

هیچ کودوم سیاه نشد درصورتیکه من کبد چرب دارم و قند لب مرزـولی پلاستیک کشیدم نه پادچه

سه روز پشت سر هم بزار قرار نیست همون روز سیاه بشه

و گفتم حنا باید تازه باشه

ناخنامو حنا گذاشتم کلا حنا زیاد میزارم کف پا ، بدنم ، موهام 😂😂

من رو ناخن دوست ندارم یه جوریه، ولی یه بار خونه یکی حنا قرمز رو دستم ستاره کشید🥲 انقدر دوستش داشتم حیف زود پاک شد 

https://daigo.ir/secret/4475326302
هیچ کودوم سیاه نشد درصورتیکه من کبد چرب دارم و قند لب مرزـولی پلاستیک کشیدم نه پادچه

کبد چرب میتونی خاکشیر رو از شب خیس کنی و ناشتا بدون قند یا هر شیرینی بخوری

مادرهمسرم اینکار کرد کبدش تمیز شد

لیمو و عسل هم خوبه

کبد حکم یه نیروگاهه تو بدن وقتی چرب میشه خون بخوبی جریان پیدا نمیکنه و کم خونی هم میاد سراغت 

من رو ناخن دوست ندارم یه جوریه، ولی یه بار خونه یکی حنا قرمز رو دستم ستاره کشید🥲 انقدر دوستش داشتم ...

آده چون چشمها عادت کردن به کاشت و لاک و... واسه همین حنا زیاد قشنگ دیده نمیشه 

ولی من کلا حنا دوست دارم