2777
2789
عنوان

اولین بار که بچتون و بغل کردین چه احساسی داشتید😍

| مشاهده متن کامل بحث + 195 بازدید | 41 پست
اصلا نمیشه توصیفش کرد وسط اون همه درد همین ک صورتشو میبینی همچی یادت میره الانم شش سالشه لپاشو ک میب ...

آی خداااا من عاشق نوزاد توپولو ام و بوی گردنشون😋😙

خدا کوچولوت و حفظ کنه😍

بیرون ز تو نیست آنچه در عالم هست از خود بطلب هر آنچه خواهی که تویی....."مولانا"
فکر کنم تکون ک بخوره احساست بهش عوض میشهولی منم شنیدم ک بچه اول عزیزتره چون اولین تجربه هات و باهاش ...

اره کلا فرق داره بچه اول...

قطعا که به دنیا بیاد جای خودشو داره تو قلبم ولی خب قطعا جای پسرم بزرگتره....اصلا نمیتونم به این فکر کنم که یکی دیگه رو حتی اندازه پسرم دوست داشته باشم چه برسه بیشتر

فقط 29 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

خدایاشکرت🙏🏻۹/۲۸ صدای قلب نی نی رو شنیدم 😍

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

بله همینطوره عزیزم همیشه نگران و دلواپس هستی برای حتی ساده ترین مسائل چون یک تکه از وجودت هست من که ...

چه تعریف قشنگی داشتی ازش قلبم اکلیلی شد

چه تعریف قشنگی داشتی ازش قلبم اکلیلی شد

😍❤️

کاربران محترم:زمانی که تاپیک میزنم یعنی انتظار هر نوع اظهار نظری را دارم ،پس مشکلی با انتقادشما ندارم در صورتی که ادب کلامتون در تاپیکم رعایت بشه . ،،،،اما زمانی  که در تاپیک کاربران دیگه اظهار نظر دارم هرچند که تبادل نظر هست ، پاسخی که میذارم برای استارتر اون تاپیک هست اگر از کامنتم خوشتون اومد و ریپلای کردین خوشحال میشم اما اگر مطابق میلتون نبود لطف کنید بگذرید  چون چیزی که من کامنت گذاشتم دیدگاه من بوده و نسبت به منطق خودم پاسخ دادم پس تنها استارتر اون تاپیک حق انتقاد از کامنتم را دارند  در صورتی که صحبتم تضاد داشته باشد با عنوانشون اگر پاسخی از جانب من دریافت نکردین  دلیل بر این نیست که حق با شماست                                       ممنون از فهم و شعور شما 🤍
اره کلا فرق داره بچه اول...قطعا که به دنیا بیاد جای خودشو داره تو قلبم ولی خب قطعا جای پسرم بزرگتره. ...

خدانگهشون داره برات دسته گلات و😍

شماهم مثل من شاید پسر دوستی من دختر پسر جفتشم دوست دارم ولی عاااشق بچه پسرم اصلا ب بچه پسر داشتن فکر میکنم قلبم میخواد بیاد بیرون ولی آقایون برعکس هستن و دختر دوست دارن

قربونت برم انشالله که میشه بیا بهم خبرش و بده😍😍ولی کلا استرس نداشته باش که خودش باعث میشه نطفه دیر ...

باشه حتما میام میگم 

یا رب منو ببخش ....غیر از تو به هر سو دویدم غربت بود 
خدانگهشون داره برات دسته گلات و😍شماهم مثل من شاید پسر دوستی من دختر پسر جفتشم دوست دارم ولی عاااشق ...

من هنوز نمیدونم تو دلیم چیه عزیزم

ولی خب خدا وسط یه عالمه ناامیدی تو زندگی پسرمو داد بهم....یادمه دو ماهم بود خیلی زندگیم سخت بود گریه میکردم باهاش حرف میزدم که دختر نشو پسر شو بیا ازم دفاع کن...

باورت میشه الان که ۷سالشه مثل کوه پشتمه

شوهرم نمیتونه حتی از شوخی انگشتشو بزنه بهم....واقعا اومده که پشتم باشه انگار

فقط 29 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

خدایاشکرت🙏🏻۹/۲۸ صدای قلب نی نی رو شنیدم 😍

من هنوز نمیدونم تو دلیم چیه عزیزمولی خب خدا وسط یه عالمه ناامیدی تو زندگی پسرمو داد بهم....یادمه دو ...

عزیزدلممممم هدیه خداست برات😍

من هنوز نمیدونم تو دلیم چیه عزیزمولی خب خدا وسط یه عالمه ناامیدی تو زندگی پسرمو داد بهم....یادمه دو ...

انشالله این یی هرچی هست سالم و صالح باشه