2777
2789
عنوان

اگه یه عمر ظاهرتونو مسخره کنن

| مشاهده متن کامل بحث + 161 بازدید | 33 پست
من با خوندنشم حالم گرفته شد واقعانمیدونم شاید پول در میاوردم عمل کنمسخته و تا حدودی شعاریه ک بگم با ...

مثلا برم پرتز سینه و باسن؟ دماغم کوچیکه ولی اعضای صورتم تناسب ندارن البته از نظر آدمای بیشعور 

واقعا غمگینم ، من برای رشد شخصیتم دارم تلاش میکنم ولی ظاهر من بخشی از منه و حرف دیگران داره بخشی از این منو تخریب و به می‌کنه ، آخه باید چیکار کنم من؟

همه چی درست میشه

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

هیچی والا همون موقع خودشون بدتر مسخره میکردم مثلا به شوهرم میگفتم اگه من زشتم ببین تو چی که منو گرفت ...

جوابشو میدم ولی اثر حرف اون تو وجودم میمونه ، به خصوص که راجع به این مسئله زخم دارم

همه چی درست میشه
جایگاه اجتماعی بالایی دارم ، شغل و درآمد خوبی دارم ، روی شخصیتم بسیار کار میکنم اما چیکار کنم که نمی ...

اصلا از کجا معلوم شما چهره و اندامت خوب نیست 

نیفهمم چرا همه نظر دادن برو عمل 

وقتی از آینده خودت باخبر نیستی هیچ کس قضاوت نکن

اصلا از کجا معلوم شما چهره و اندامت خوب نیست نیفهمم چرا همه نظر دادن برو عمل

اصلا دیگه شک دارم ، با خودم میگم حتما چیزی هست که بعضیا همچین نظری دارن دیگه ، به خدا دیگه نمیتونم قلبمو آروم کنم

همه چی درست میشه
جوابشو میدم ولی اثر حرف اون تو وجودم میمونه ، به خصوص که راجع به این مسئله زخم دارم

میفهمم .ولی واقعیت اینه شما باید رو خودت واعتماد به نفست کار کنی 

تو هزار جور هم عمل زیبایی کنی بازم به خاطر این حرفا نمیتونی خودت قبول کنی 

به نظرم اول خودت همونطور که هستی قبول کن به اطرافیانتم بگو من همینم گاهی باید طرف شست گذاشت کنار 

بعد میتونی اگه دوست داشتی با هزار روش خودت خوشگل کنی درآمدم که میگی دارم

میفهمم .ولی واقعیت اینه شما باید رو خودت واعتماد به نفست کار کنی تو هزار جور هم عمل زیبایی کنی بازم ...

اصلا حالم بده به خصوص که از زبون شوهرم می‌شنوم ، همش شیطونه گولم میزنه که یه جوری خودمو آرایش کنم و لباسی بپوشم که چشم همه مردا رو من باشه تا شوهرم به خودش بیاد ولی حیف که اعتقاداتم اجازه نمیده

همه چی درست میشه
اصلا دیگه شک دارم ، با خودم میگم حتما چیزی هست که بعضیا همچین نظری دارن دیگه ، به خدا دیگه نمیتونم ق ...

یادمه عروسیم رفته بودم آرایشگاه اونجا یه خانوم بود که قیافه معمولی داشت اما وجودش پر از اعتماد به نفس بود 

من واقعا عروسیم قشنگ شده بودم حتی درحالت عادیم ازون خانوم زیباتر بودم اما داشت از من ویه عروس دیگه چند تا ایراد می‌گرفت طوری که من اونو از خودم سر تر دونستم چون اون اینجوری رفتار می‌کرد وبه دیگران القا کرده بود 

برو پیش مشاور رو خودت کار کن ورزش کن وبه خودت وپوششت برس نه برا حرف بقیه اول برا اعتماد به نفس خودت

میفهمم .ولی واقعیت اینه شما باید رو خودت واعتماد به نفست کار کنی تو هزار جور هم عمل زیبایی کنی بازم ...

خیلی از زنایی که تو خیابون و مهمونی حسابی آرایش میکنن و لباسایی می‌پوشن که فقط زیبایی اندامشونو نشون میده و زشتیاشونو پوشش میدن شوهرم اینارو میبینه و فک می‌کنه همه زیبا هستن به جز من ، خاک بر سر شوهر من

همه چی درست میشه
اصلا حالم بده به خصوص که از زبون شوهرم می‌شنوم ، همش شیطونه گولم میزنه که یه جوری خودمو آرایش کنم و ...

شما تا میتونی تو خونه به خودت برس .میدونم سخته اما حداقل نزار تو ظاهر بفهمه حرفاش روت اثر داره فکر کنم ما خانوما حداقل این کار خوب بلدیم .جلوش یه جور رفتار کن که اره من از تو سرم وقتیم مسخره ت کرد تو دست پیش بگیر بدتر قیافش بکوب کم کم میشینه سرجاش

شما تا میتونی تو خونه به خودت برس .میدونم سخته اما حداقل نزار تو ظاهر بفهمه حرفاش روت اثر داره فکر ک ...

اصلا دیگه نمیتونم ، قبلاً خیلی به خودم می‌رسیدم ولی بعد از گفتن این حرفا دیگه دست و دلم نمیره که به خودم برسم ، با خودم میگم که چی؟ که تهش بگه تو زیبا نیستی؟

همه چی درست میشه
خیلی از زنایی که تو خیابون و مهمونی حسابی آرایش میکنن و لباسایی می‌پوشن که فقط زیبایی اندامشونو نشون ...

خوب شما تو خونه اینجوری باش موهاتو رنگ کن آرایش کن عطرهای آنچنانی بزن لباسای جدید خوش رنگ بپوش همه‌ی چیزایی که زنای تو خیابون دارن شما تو خونت داشته باشه 

یه مشاور میگفت آهای خانوما تو خونه تا میدونید خوب باشید وبه خودتون برسید تا وقتی مرد از سرکار میاد از تو جمع به قول شما یه مشت زن به خود رسیده وآرایش کرده وقتی شما رو میبینه بگه بله منم یه خوشگل ترش تو خونه دارم اونا از ذهنش پر بکشن برن

اصلا دیگه نمیتونم ، قبلاً خیلی به خودم می‌رسیدم ولی بعد از گفتن این حرفا دیگه دست و دلم نمیره که به ...

بگه بزار انقدر بگه تا جونش دراد 

عزیزم اول رو خودت کار کن 

خوب شما تو خونه اینجوری باش موهاتو رنگ کن آرایش کن عطرهای آنچنانی بزن لباسای جدید خوش رنگ بپوش همه‌ی ...

حرفاتو صد در صد قبول دارما ولی قلبم زخمه ، فک میکنم این کارو بکنم برای یه آدم بی لیاقت؟

همه چی درست میشه