2777
2789
عنوان

زن‌همسایه وحشی

| مشاهده متن کامل بحث + 210 بازدید | 22 پست

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

[QUOTE=367539933]تو از کجا میدونی میزنه. بچه منم الکی گریه میکنه جیغ میزنه هرکی نبینه فکر میکنه دارم میزنمش[/QUOTE اصلا نزنه هم دادا و‌نفریناش ازار ک‌هیچ قانونی توجیهش نمیکنه و‌اینکه صدای سیلیش میاد خونمون کنار همه ازاین بغلی چسبیده ها

بچه ویژگیش فضولیه باید یاد بگیریم تربیت کنیم من بچه هایی دیدم ک‌ژن بد داشتن شیطون بودن با رفتار های ...

ما یه فامیل داریم بچه هاش انقد که فضولی وفتی میان خونه ما آرامش برامون نمیمونه چنان میکوبن رو مثلا که صدای تخته مبل و می‌شنوم

خب این جور بچه ها به نظرت با صحبت آروم میشن

با این که مادر بچه هم میزنتش ولی خب درست نشد

ما یه فامیل داریم بچه هاش انقد که فضولی وفتی میان خونه ما آرامش برامون نمیمونه چنان میکوبن رو مثلا ک ...

زدن چاره ش نیست شاید بیش فعاله نیاز به دارو داره بازی درمان کاردرمان‌روانشناس اینا هست امروزه زدن بدتر میگنه