2777
2789
عنوان

ممکنه کسی خیلی در اون حد خوشگل نباشه ولی بقیه جذبش بشن

| مشاهده متن کامل بحث + 165 بازدید | 23 پست

تو دانشگاه یه همکلاسی داشتم واقعا شبیه مغول ها بود بدون ارایش خیلی افتضاح بود وحشتناک هم بی ادب بود کلا خیلی سلیطه و دریده بود 

بعد یه پسرایی جذبش میشدن پولدار ، خوشگل ، سر به زیر ، مومن !!! 

همشونم واسه ازدواج میخواستنش همش حس میکنم مادرش دعا نوشته بود براش 

(( خواهرم تعلیق شده گاهی باهم با این کاربری تاپیک میزنیم ))  وَمَن‌اَزکودَکـےآموختَم؛میآنِ‌تَمآمِ‌عِشق‌هآ عِشق‌بِه‌حُسِین(ع)چیزِدیگَرےاَست 💚

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

تو دانشگاه یه همکلاسی داشتم واقعا شبیه مغول ها بود بدون ارایش خیلی افتضاح بود وحشتناک هم بی ادب بود ...

واقعا عجیبه نمی‌دونم داستان چیه منم خیلی از این موردا میبینم

واقعا عجیبه نمی‌دونم داستان چیه منم خیلی از این موردا میبینم

اگه الان بهم بگن زن پسر رئیس جمهور شده باور میکنم خیلی بی شخصیت هم بود خیلی خیلی 

فکر کن یه پسری بود تو دانشگاه شبیه اون خواننده زین مالک بود همه روش کراش بودند پسره دخترارو سگ حساب نمیکرد پسره بعد یه ترم اومده بود بهش پیشنهاد داده بود پسره شاشی بلند داشت خیلی وضعش توپ بود 😐

(( خواهرم تعلیق شده گاهی باهم با این کاربری تاپیک میزنیم ))  وَمَن‌اَزکودَکـےآموختَم؛میآنِ‌تَمآمِ‌عِشق‌هآ عِشق‌بِه‌حُسِین(ع)چیزِدیگَرےاَست 💚

اره خیلی تاثیر داره واقعا

آره در حالی که من هم خوشگلم 

هم کیوت و باهوش

ولی چون ناخودآگاه چپ چپ نگاه میکنم(دست خودم نیست حتی مجبورم برای اینکه چپ چپ نگاه نکنم بهشون نگاه نکنم) و اعتماد به نفسم ندارم باهام مشکل دارن