2777
2789
عنوان

نمی‌دونم چرا تو خیابون بهم زل میزنن وقتی آرایش نمیکنم

| مشاهده متن کامل بحث + 190 بازدید | 22 پست
یا شایدم وقتی بی ارایش میری بیرون‌حس میکنی زشت یا معمولی شدی وقتی میبینی یکی نگات میکنه حساس میشی فک ...

شاید راست میگی آخه به خودم میگم الان این چرا زل زده بهم میخاد چیو ببینه

در حسرت مادر شدن .........

پسرا ببینن نگاهشون میکنی بدتر نگاه میکنن از همون اول نباید نگاه کرد ناراحت نشی نمیگم خدای نکرده شما اهل نگاه کردنی منظورم اینه همون یکبار نگاهی که میندازیم فکرشونو درگیر میکنه بعد دیگه زل میزنن ...و ول کن نیستن

حالا خانوماهم باز نگاهشون بندازی فکرمیکنن آشنایی زل میزنن مطمئن شدن میرن یا باید حسابی بهشون زل بزنی بی خیالت بشن😄

بعدشم در کل مردا اکثرا نگاه میکنن دیگه اینو به شوهرتم بگو 

نمیشه جلو نگاه همشون رو گرفت من از بس اینو گفتم تو ذهن شوهرم رفته قبلا خیلی گیر بود الان دیگه بندش نیست

🧘لطفا منو ریپلای نکنین اگر مخالف نظرم هستید ، نظرتونو برای خودتون نگهدارید ، نظر مخالفتون اینقد 🤏 ارزش نداره برام ولی بعضی وقتا که بیکارم جواب میدم ، اگر جواب ندادم بدونین مثل شما بیکار نیستم سرم تو اینو اون باشه😎   اونایی که موافق نظراتم هستید و استارتر تاپیکی که توش نظر گذاشتم ریپلای کنین ولاغیر بوس بهتون🤗                                                  

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

اسی شاید باورت نشه ولی منم این مشکلو دارم 

چند بارم راجبش تاپیک زدم 

البته من چه با آرایش چه بی آرایش بهم نگاه میکنن 

کلا انگار مردم مشکل دارم 

بارها برام پیش اومده تومطب ، اتوبوس ، رستوران ، دانشگاه 

یه عده زل میزنن به آدم،  بعصیام از نوک پا تاااااا سرمو قشنگ وارسی میکنن 

تو بیرون ، مثلا تو خیابون یا پیاده رو هم بارها شده یه جوری تو صورتم نگاه میکنن که من جای اونا خجالت میکشم 

خیلییییی کار زشنیه این کار

اسی شاید باورت نشه ولی منم این مشکلو دارم چند بارم راجبش تاپیک زدم البته من چه با آرایش چه بی آرایش ...

وای دقیقا میفهممت میگن تو نگاه می‌کنی آخه واسه چی نگاه طرف کنم مثلا نگام روبه رو عست 

در حسرت مادر شدن .........
وای دقیقا میفهممت میگن تو نگاه می‌کنی آخه واسه چی نگاه طرف کنم مثلا نگام روبه رو عست

دقیقااااااا من نگاه نمی‌کنم ولی کانلااااا نگاهشون حس میکنم 

از کنارشون که رد میشم گردنشونو میچرخونن نگاه میکن