2777
2789
عنوان

اقداماتی در راستای ویروس HMPV

764 بازدید | 58 پست

حتما بیرون میرید از ماسک استفاده کنید 

دستان خود را به طور مکرر بشورید 

سطوح خانه مثل (دستگیره های در ، کلید های برق ) تمیز کنید 

در خانه دستگاه بوخور روشن کنید 

پیاز بذارید داخل خونه

«روانشناس » سوالی داشتید درخواست بدید یا تگم کنید... هر سوالی پاسخ داده نمی‌شود ! ...  تنها افرادی که رنج نمی کشند و ناراحت نمی شوند مرده ها هستند بنابراین ما هنوز زنده ایم!☘️به طور موقت این اکانت در دسترس نمی باشد .

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

این بیماری مثل آنفولانزا هست هر ساله هم تو چین میاد و میره خودتون رو نگران نکنید 

✐✎✐✎✐ غایباט בر لحظـ هاے سخت بایـב تا ابـב غایب بماننـב ✐✎✐✎✐                                                        

مردمو نترسونید ویروسی نیس همون سرماخوردگی شدیده

نترسونم یعنی احتیاط کردن ب خاطر جونشون ترسوندن ؟ سرماخوردگی شدید ؟ جالبه اگه اینجوری بود که تو میگفتی هیچ ویروسی تاحالا کشته نمیداد 

«روانشناس » سوالی داشتید درخواست بدید یا تگم کنید... هر سوالی پاسخ داده نمی‌شود ! ...  تنها افرادی که رنج نمی کشند و ناراحت نمی شوند مرده ها هستند بنابراین ما هنوز زنده ایم!☘️به طور موقت این اکانت در دسترس نمی باشد .

این بیماری مثل آنفولانزا هست هر ساله هم تو چین میاد و میره خودتون رو نگران نکنید

میدونی چند نفر بخاطر همین آنفولانزا مردن یا داخل آی سیو بستری هستند ؟

ما که گرفتیم

امیدوارم خوب بشین 

منی ک الان ن حس بویی دارم ن چشای گلومم عفوت کرده چی کارکنم

خوب میشی استراحت کن مایعات مصرف کن

نترسونم یعنی احتیاط کردن ب خاطر جونشون ترسوندن ؟ سرماخوردگی شدید ؟ جالبه اگه اینجوری بود که تو میگفت ...

اصلا اینجور نیس خود استرس سیستم ایمنی رو ضعیف میکنه گفتن چین بخاطر این ویروس قرنطینه شده درصورتی ک اصلا اینجور نیس بله ی سرماخوردگی شدیده ما گرفتیم سختیش ی درصد کرونا هم نبود ی هفته ده روز هم دوره اشه

میدونی چند نفر بخاطر همین آنفولانزا مردن یا داخل آی سیو بستری هستند ؟

همین آنفولانزای ساده هم همینطوره 

ما خانوادگی گرفتیم 

مادربزرگم هم بستری شد تا حالش بهتر شه 

چیزی نیست که بگیم تازه اومده و تا قبل از این وجود نداشته 

✐✎✐✎✐ غایباט בر لحظـ هاے سخت بایـב تا ابـב غایب بماننـב ✐✎✐✎✐                                                        

چجوری گرفتین؟صبح تلویزیون میگفت هنوز تو ایران موردی گزارش نشده فعلا تو چین شیوع پیدا کرده

سرچ کنید وارد ایران شده سخنگوی کمیسیون بهداشت اعلام کردند