2777
2789
عنوان

جاریم فنتنه انداخت تو زندگیم چیکار کنم پیامای شوهرم الان میزارم

| مشاهده متن کامل بحث + 386 بازدید | 34 پست
خواهر من شما برای کسی که نامزدی عقد عروسی رو بهتون زهر کرده و همیشه موقع عقد باعث شده شما گریه کنین ...

چه ربطی به بخشنده بودن داره ؟؟؟؟ کی گفتم ببخش میگم تقصیر خودته باید همون اول میگفتی من لباس به کسی‌نمیدم و‌تمام نه اینکه دروغ بگی‌بعدم‌دستت‌رو‌شه ابروت بره بعدم‌هی پیام به شوهرت بدی که وای پشتم‌باش مگه چیکار کردی که پشتت باشه ؟ چرا انقد اصلا گندش کردی ؟؟! 

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

ببخشید صبحتو شما مسئله رو بگیر

خودت بزرگشون میکنی که مهم میشن 

هرحرفی شد خیلی خونسرد بگو به دلایل شخصی لباس دوست ندارم قرض بدم ادمش برام فرقی نداره اینکارو دوست ندارم ادمو میذارین تورودرواسی مجبور میشه دروغ بگه

کاش میشد از مردگان پرسید بالاخره رنج پایان یافت ؟

اینجاست که میگن یه( نه )دور سر هزار تا (آره) میگرده! 

از اول میگفتی شوهرم راضی نیست لباس به کسی بدم به خواهرم دادم (مثلا) خراب کرده دادم تعمیر شوهرم عصبی شده...شرمنده! 

تموم میشد دیگه دروغگو ام نمیشدی 

من خدا رو دارم…اینجوری که نمیمونه…این زمستونم میاد و میره…بهار میاد و خونه رو میتکونه…( جز کاربران قدیمی و تعلیقی!)