2777
2789
عنوان

دارم سیگاری میشم ای خدا همش به خاطر اون عشق سابق نکبتم خدا ازش نگذره

| مشاهده متن کامل بحث + 232 بازدید | 30 پست
به جای سیگار برو باشگاه. مغزت ایندروفین ترشح میکنه از زندگی لذت میبری. هیچ پسری ارزش اینو نداره بخاط ...

داغونم حوصله ندارم😭😔

میشه لطفا برای ازدواج و خوشبختیم دعا کنید و صلوات بفرستید ممنونم 😘♥️ منم حرم برم دعاتون میکنم🌷

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

منم این روزا رو گذروندم. 1فسال عاشقش بودم جونم براش در میرفت تو بدترین شرایط کمکش کردم تهش با دوستم ...

حتما خوشگلی من زیبایی ندارم کسی بیاد سراغم

میشه لطفا برای ازدواج و خوشبختیم دعا کنید و صلوات بفرستید ممنونم 😘♥️ منم حرم برم دعاتون میکنم🌷

خیلی ها رو دیدم از من زشت تر بهترین ازدواج ها داشتن. مهم اعتماد به نفسه

نه هیکل دارم نه زیبام 

چطوری اعتماد ب نفس داشته باشم وقتی همه بهم میگن زشتی قیافه نداری

نه هیکل دارم نه زیبام چطوری اعتماد ب نفس داشته باشم وقتی همه بهم میگن زشتی قیافه نداری

مه بی خود کردن. برا تناسب اندام برو باشگاه. برا زیبایی هم الان دیگه اکثرا با ژل و بوتاکس همه قشنگن. پاشد دختر یه تکونی به خودت بده رفت که رفت دنیا که به آخر نرسیده

مه بی خود کردن. برا تناسب اندام برو باشگاه. برا زیبایی هم الان دیگه اکثرا با ژل و بوتاکس همه قشنگن. ...

😔

چند وقته جدا شدین؟

از شهریور اما همش میاد سراغم اعصامو میریزه بهم به خونم میزنگه 

از شهریور اما همش میاد سراغم اعصامو میریزه بهم به خونم میزنگه

اصلا جوابشو نده. شماره ی خودتو عوض کن. هر چی پیام و مدرک از داری نگهشون دار. زنگ زد خونت برداشتی دیدی اونه قطع کن و تلفن رو چند روز از برق بکش. تا میتونی به خودت برس میدونم سخته میدونم انگیزه نداری ولی مطمئن باش نتیجش عالیه من تمام حرفاتو درک میکنم منم فکر میکردم دنیا به آخر رسیده و هیچ شانسی ندارم ولی یهو همه چی عوض شد. آستین بالا بزن و یه مورد خوب واسه ازدواج پیدا کن. تو شهر خودت حتما هستن خانم هایی که دستشون به کار خیره و گروه ازدواج دارن

اصلا جوابشو نده. شماره ی خودتو عوض کن. هر چی پیام و مدرک از داری نگهشون دار. زنگ زد خونت برداشتی دید ...

سالهاست سپردم آدم درست و حسابی پیدا نمیشه

تاپیک هاتو خوندم. خیلی اشتباه کردی تو زندگیت امیدوارم به خودت بیای و یه کم فکر کنی

ب خودم اومدم ک ولش کردم و دیگه جوابشو ندادم دیگه باید چیکار کنم