2777
2789
عنوان

واقعا برای بعضی از اقایون متاهل متاسفم

| مشاهده متن کامل بحث + 265 بازدید | 33 پست
فقط تونی نی سایته که میگن کفش گذاشتن ایرادداره من بارها دیدم گذاشتن اصلا چیزبدی نیس

ایراد نداره اما تبدیل شده به یه نماد

اما آگهیاش مشخصه

مثلا کسی که واقعا کفشش فروشی باشه عکس کفشو میذاره اما اونایی که شغلشونه پای لخت لاک زده با کفشای صندل پاشونه و داخل اگهی مثلا نوشته به ایدی فلان تو تلگرام پیام بدین و معمولا شب این مدل آگهیا زیاد میشن ،تو روز معمولا دیوار حذفشون میکنه

اما مردایی که مریضن به همه اگهی کفشا پیام میدن

چه استراحت خوبیست در جوار خودم😊خودم،برای خودم،با خودم،کنار خودم🙃این تاپیک یکی از نی نی سایتیا بود خوشم اومد کُپیش کردم با اجازه استارترش😁گفت ای موسی ز من می‌جو پناه/با دهانی که نکردی تو گناه/گفت موسی من ندارم آن دهان/گفت ما را از دهان غیر خوان. ماشاءالله لَا حَوْلَ وَ لَا قُوَّةَ إِلَّا بِاللَّهِ الْعَلِیِّ الْعَظِیمِ. ممنونم که این ذکرو برای حاجت روا شدنم خوندی🙏💚

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

من کفشو فقط گذاشتم برای فروشگفتم پاخور هم نداره

گفتم دیگه مریضا به همه پیام میدن 

چه استراحت خوبیست در جوار خودم😊خودم،برای خودم،با خودم،کنار خودم🙃این تاپیک یکی از نی نی سایتیا بود خوشم اومد کُپیش کردم با اجازه استارترش😁گفت ای موسی ز من می‌جو پناه/با دهانی که نکردی تو گناه/گفت موسی من ندارم آن دهان/گفت ما را از دهان غیر خوان. ماشاءالله لَا حَوْلَ وَ لَا قُوَّةَ إِلَّا بِاللَّهِ الْعَلِیِّ الْعَظِیمِ. ممنونم که این ذکرو برای حاجت روا شدنم خوندی🙏💚

خدا لعنتشون کنهدلم برای زناشون میسوزه

الهی آمین

چه معنی میده؟ نمیدونستم

ینی خانمایی ک ساعتی رابطه انجام میدن کفش با کارتون ینی خونهم داره

فقط 20 هفته به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

فضای مجازی مبتنی بر ازادی بیانه، ینی وقتی نظراتم ضرر مالی جانی و ابرویی برای شما نداره ب شما مربوط نیست و همچنین نظرات شما بمن.ممنون از این ک فرهنگشو دارید. اقایون درخاست ندن

پشمامممممم

تهرانی؟

فقط 20 هفته به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

فضای مجازی مبتنی بر ازادی بیانه، ینی وقتی نظراتم ضرر مالی جانی و ابرویی برای شما نداره ب شما مربوط نیست و همچنین نظرات شما بمن.ممنون از این ک فرهنگشو دارید. اقایون درخاست ندن