2777
2789

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

چه جالب آره حرف درستیه👌👌

حالا که در این زمینه یه سری اطلاعات کسب کردید این موضوع و به بقیه که علاقه مند هستن هم نشر بدین تا اطلاعات جامعه بالا بره و از کسی سواستفاده نشه

جسمی در اینجا، قلبی در آنجا و خیالی بسیار دور.../ ✓کتاب بخون✓بازی های فوتبال اروپا رو ببین ✓فیلم جنایی ببین ✓برو سینما و شهربازی و عشق و حال ✓اخر شب هم با آهنگ بخواب 👈ولی احساست و به بقیه نسبت نده 😉عشق یعنی نگاه فلسفی داستایوفسکی به دنیا /جام‌های قهرمانی بارسا و یووه /فیلم های نولان و کامرون /وقتی سوار اسکیت یو شدی و جیغ میزنی/وقتی ذغال دستته و تابلو می‌کشی  /حس خوب آهنگ های ادل و در آخر هم وقتی سوار تاب اسکای شدی و خورشید داره غروب می‌کنه 🌞💫🪐 ❌درخواست دوستی پذیرفته نمی‌شود حتی شما دوست عزیز ❗ when we were young.....

چه جالبپول به خانواده هم میرسه؟

نه 

اهدای عضو یعنی اهدای رایگان ( برای همین بهش میگن برگ سبز)

این پول فقط به جیب دلالان میرسه 

جسمی در اینجا، قلبی در آنجا و خیالی بسیار دور.../ ✓کتاب بخون✓بازی های فوتبال اروپا رو ببین ✓فیلم جنایی ببین ✓برو سینما و شهربازی و عشق و حال ✓اخر شب هم با آهنگ بخواب 👈ولی احساست و به بقیه نسبت نده 😉عشق یعنی نگاه فلسفی داستایوفسکی به دنیا /جام‌های قهرمانی بارسا و یووه /فیلم های نولان و کامرون /وقتی سوار اسکیت یو شدی و جیغ میزنی/وقتی ذغال دستته و تابلو می‌کشی  /حس خوب آهنگ های ادل و در آخر هم وقتی سوار تاب اسکای شدی و خورشید داره غروب می‌کنه 🌞💫🪐 ❌درخواست دوستی پذیرفته نمی‌شود حتی شما دوست عزیز ❗ when we were young.....

من با شوق و ذوق فراوان. برای اینکه پس از مرگم زندگی بخش باشم ، برای خودم ، پدرم و برادرم کارت اهدا گ ...

منم وقتی متوجه هدف این قضیه شدم و تجارت سیاه و کثیف پشتش خیلی ناراحت شدم ک نوعی قاچاق اعضای بدن با پوشش و ب صورت قانونی انجام میشه، ولی اون خانواده یا نفری ک اینکارو انجام داده صرفا از روی نیت خیر بوده ولی بیمارستان های خصوصی خیلی نفع میبرن بخاطر همین اینقدر تبلیغات وسیع میکنن و ی جوری در مورد این قضیه صحبت میکنن ک انگار اعضای بدن ی انسان ی قطعه اس و اصلا در مورد انسان دارن صحبتت نمیکنن!!!

♧♡فرق است میان رودی که به قصد اقیانوس به راه افتاده با مردابی که ایستاده و آرزوی دریا شدن دارد!

میتونین ابطال کنین؟ چرا گفتن؟

پی گیر ابطال‌ نشدم، یعنی نمیخوام باطل‌ کنم، میگفتن گناهه باید همه بدنت یک جا خاک بشه با کلی چرت و پرت، اخه من این تنو ببرم زیر خاک، یک بچه بی پدر بشه، یه پدر بی بچه، یه مادر بی شوهر، یه مادر بی بچه، بی برادر، درصورتی که میشه جان دوباره داد به کسی ازتنی که قراره زیر خاک تجزیه بشهچ

گیجید هنوز فصل تردید گذشت ان قصه که گفتید و شنیدید گذشت، داعش به چراغ سبزتان هار شده از این همه خون چگونه خواهید گذشت!!؟؟ اگه یه بار میگم جاریم وسواسه تایپک دیگه میگم شلختس، یه تایپک میگم پولداره، یه تایپک میگم اهل رفت آمد نیست، یه تایپک میگم هررهفته گردش تفریح، یه تایپک میگم حسود، نگید دروغگو بدانید و آگاه باشید بنده شش تا جاری دارم با خودم هفتا میشم 😂😂😂😂به ارزوهایم قول رسیدن دادم😌
منو شوهرم ثبت نام کردیم عالیه هر چند که خانواده هامون راضی نیستن امیدوارم وقتی فوت کردیم مشکلی برای ...

خانواده منم هیچوقت راضی نمیشن

میگم که خودتون اگه روزی بخواین میتونین ابطال کنین؟