2777
2789
عنوان

یه کمک راجب طلاق

| مشاهده متن کامل بحث + 154 بازدید | 44 پست
میشه مگه نصف مهریه رو بکیرم با حضانت بچه

تو میتونی کل مهریه تو بگیری بستگی داره طرفت چجور ادمی باشه

اگر میخوای طلاقت بده خودشم مشتاقه طلاقت بده میتونی بگی نصفشو میبخشم حق طلاق بهم بده اگر ن میگ طلاقت نمیدم مهریه تو بزار اجرا چند سال خونه بابات باش هی برو دادگاه بیا تا اخر سر بتونی طلاق بگیری فک کنم پروسش ۵ ۶ سال طول بکشه ولی بدون مهریه جدا نشو 

وکیل خوبم تاثیر داره تو زمان طلاقت

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اون حضانت دوطرفه بوده یعنی هم پدر حضانت داشته و هم مادر

نه حضانت بادوستم بوده کلا 

ولی وقتی بچت بگه میخوام برم پیش بابام نمیتونی بگی نه دادگاه هیچ وقت زوری بچه رو از پدر نمیگیزه بدع مادر البته برعکسش میشه

بعدشم به محض اینکه مادر ازدواج کنه حضانت سلب میشه ازش

من دخترم دوسالش بود جدا شدماول علت جداییتو بگو

عزیم از طلاقت راضی هستی

کاربر جدید نیستم از ساله ۹۷ از بودن در کنار دوستان گل نی نی سایتی لذت میبرم.        متاسفانه کاربری قبلیم از دسترس خارج شد

نمیتونم بگم راضیم یا ناراضی از اینکه با شوهر سابقم نیستم خیییییلی خوشحالم ولی خب مشکلاتمم تموم نشده ...

معلومه قوی هستی

ایشالا بهترین ها برات اتفاق بیفته

منو دوست خودت بدون هر وقت کاری داشتی که نیاز به کمک داشتی من تا جایی که بتونم کمکت میکنم

کاربر جدید نیستم از ساله ۹۷ از بودن در کنار دوستان گل نی نی سایتی لذت میبرم.        متاسفانه کاربری قبلیم از دسترس خارج شد