2777
2789
عنوان

خواهرشوهرم زنگ زد اعصاب منو خورد کرد

| مشاهده متن کامل بحث + 2217 بازدید | 76 پست
ببین من اینطوری بودم حالا نمیگم درست بوده یا غلطولی بچه من تا وقتی نوزاد بود با ی لگن آب کنار رادیات ...

یکی دوبار همینجوری شستم ولی گفتم بچه حمومم بره

معلم مهر ۱۴۰۴ برام دعا کنید
یا خدااااا.. حموم تو حیاط..... عزیز دلم این چ کاریه آخهبچه های الآن خیلی ضعیفن

حپوم خودم داخل حیاطه که نمیبرم

مال مادرشوهرم داخل خونه اس که اونجا بردم

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

معلومه ک همینطوره فقط بابردن بچه خودت یه جورایی اجازه دخالت دادی

والا من گفتم بزار خودشون ببرن که اگه چیزی بشع گردن خودشون یشه که دیدم باز تقصیر من شد

میترسم و اینکه حموم پشت حیاطمه

خب توی اتاق حمومش بدین اتاقو گرم کنین وتشت بزرگ آب زیرش یه سفره بزرگه پلاستیکی پهن کنین که فرش خیس نشه و یه پارچ یا آفتابه ی چیزی آب گرم کنارتون باشه..یه ملافه بنداز روی سرت و و بچه را سریع توی تشت بشور و به همسرت یا بکی که میتونه بیاد کمکت بگو با پارچ هم یکم اب بریزه بچه را سریع آبکشی کن و همون زیره ملافه هم حوله بپیچ بهش و خشکش کن...نمیخوای که بچه نوزاد رو لیف وکیسه بکشی که...کلا رویه هم ۱۰ دقیقه ایی بچه را حمومش کن یه نخود شامپو به سرش میرنی و باهمون کفا بدنشا میمالی ....😁

معلومه ک همینطوره فقط بابردن بچه خودت یه جورایی اجازه دخالت دادی

ن بحث دخالت نیس. شاید از سر دوس داشتن خواستن برادرزادشونو ببرن حموم. 

عاقا منم بچه داداشم دنیا اومد نوه اول خونواده بود سر حموم و دسشویی بردنش باهم دعوا داشتیم🤣🤣

ولی خب حموم تو همون اتاق کنار شوفاژ یا بخاری

من آن سبزم که دل بر پیچک دست #خدا بست 🌱

عزیزم بچه خودش کلا تمیزه تو خونه حمامش بده نیاز به حمام بردنشم نیست یه تشت اب  گرم بزار یه تشتم خالی بزار کنار شومینه شوهرتم فقط بچه رو برعکس رو دستش بگیره و تو یه شامپو بزن بعدم اب بکش . به این نفهم هم رو نده 

یادت باشه تو این دنیا هیچ چیزی از هیچ کسی بعید نیست... اگر مادر شدی یادت نره اول تو باید شاد و قوی باشی تا بتونی شاد بزرگش کنی یک بچه از همون روز تولدش نگاهش به خنده های مادرشه نه رنگی بودن اتاقش...     شوهر خدا نیست نون شبت گرو اون نیست پس از سر ناچاری کنارش نمون اگر حرمت گزار نیست .
حموم توی حیاطه

حموم خونه من ۱۴ تا پله میخورد تا برسم به حموم که من یه دعا تشت آب آماده میکردم یه مشما بزرک و پارچه میزاشتم وسط خونه و خونه رو گرم میکردم بچه رو تو تشت سریع میشستم و کنار بخاری لباسشو میپوشیدم