2777
2789
چرا قشنگم؟دستات سالمه پاهات سالمه خداروشکر سواد داری چرا پایان بدی به زندگیت

چرا پایان ندم جسمم زشته کریه اس چندشه 

هیچکس دوستم نداره اصلا نمیدونم دخترم پسرم نزدیک ۲۶ سالمه نمیدونم چه گهی بخورم خواستگار ندارم خاطرخواه ندارم برفرض مثال ازدواجم کردم چطوری بچه بیارم اگه نیارم همسر میخواد بیارم شبیه خودم بشه چه گهی بخورم سال های زیادی خودمو حبس کردم آیندم موفقیتم همه چیم کنف یکون شد 

چه اشتباااهی کردم به دنیا اومدم ...!

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

اخه چه ربط داره !!!بهرحال زشته

وقتی یه مهارت داشته باشی لول اجتماعیت میره بالا. ناخودآگاه رفتار بقیه محترمانه میشه و پرستیژ داری اونوقت میبینی که چهره ی زیبا همچین چیز خاصی هم نیست

کاربریم 10ساله شده❤💙💚💛
خیلی چیزا رو میشه تغییر داد طبیعی فرم صورتو نمیشه تغییر داد ولی میشه پوستو سالم و زیباش کرد قد و نمی ...

باورت میشه همرو میشه تغییر داد حتی سایز چشمو تو کره بزرگ میکنن

چهارمین کاربری 😐🥲نی نی یار نترکون🥴

چرا پایان ندم جسمم زشته کریه اس چندشه هیچکس دوستم نداره اصلا نمیدونم دخترم پسرم نزدیک ۲۶ سالمه نمیدو ...

فک کنم شما یکم به خودت داری بی انصافی میکنیاااا

هیشـکی نِـمیتـونه کُمکِـت کُـنه🙃خـودِت بای‍ـد خودِتـو بِسـازی
اخه عزیزم با دویست تاعمل وکارزیبایی چه فایده داره

میشه از راه های طبیعی هم استفاده کرد تا حدودی ولی خب آدم باید یه درصدی هم خودش زیبا باشه هر آدمی زیبایی خودش داره من تا قبل بلوغ آنقدر خوشگل بودم سفیدی پوستم زیر نور آفتاب چشم میزد لبام قرمز بینیم عروسکی چشمام درشت و مشکی اما تو این ۵ سالی که بلوغ رسیدم خیلی زشت شدم خیلی