2777
2789

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

تدریس خصوصی داخل کتابخونه یا فرهنگسرای عمومی انجام بده

از کافی نت ها و یه یه سری جاها کار گرافیکی بگیر که تو خونه انجام بدی براشون

تبلیغ بزن برای دانشجو ها با قیمت مناسب که بتونی پروژه بگیری

به خصوص بچه های سال آخر ک پایان نامه و اینا دارن

تدریس آنلاینم انجام بده خودت با قیمت کم 

ترجمه هم میتونی کار کنی ، ازشون کار بگیر

مهارتات همشون کاربردین

فقط به قول خودت تو ی شهر کوچیک زندگی میکنی

ی پیشنهاد 

رشته ای ک دوست داری رو تو دانشگاه تاپ بخون

سعی کن مقاله ارائه بدی وقتی مترجمی بلدی کلا مهاجرت کنی

کارمندی مفتش گرونهحقوق بین 10 تا15 تومنهحیف وقت و انرژی همه چی یادت میره و کلا پیشرفت نداره

اره دقیقا

واقعا دلم میخواد یکی دو سال روی مهارت هام تمرکز کنم فقط

ای کاش شرایط مالیمون بهتر بود🥲

پسر منم مثل شما همه چی بلدهولی نمیدونم کجا کار پیدا کناز فتوشاپ و پادکست سازی بگیر برنامه نویسی و... ...

دقیقا منم فوتوشاپ اکسل پاور پوینت

ینی چیزی تو کامپیوتر نیس که بلد نباشم

ولی هرجا نگا میکنم شغل مناسب پیدا نمیکنم

اگه هم باشه درامدش نهایت ۶ یا ۷ تومنه

کلی هم وقت از دست میره

تدریس خصوصی داخل کتابخونه یا فرهنگسرای عمومی انجام بدهاز کافی نت ها و یه یه سری جاها کار گرافیکی بگی ...

خیلی ممنون عزیزم مرسی از راهنماییه مفیدت🤍 حتما امتحان میکنم

سلام دوست عزیز سئو میشه بیشتر توضیح بدیمن لیسانس برنامه نویسی کامپیوتر ی مدت دبیر بودم و ساعتی پول م ...

سلام سئو بطور خلاصه یعنی بتونی یک سایت رو توی اینترنت به موفقیت برسونی البته بحث سئو دیگه کلا عوض شده و امسال با پارسال و همینطور پارسال با سالهای گذشته کلی فرق داره یه تخصص جدید حساب میشه زیرمجموعه ی دیجیتال مارکتینگ حساب میشه میخای خوب یاد بگیری برو سراغ دیجیتال مارکتینگ و از اول اونو یاد بگیر خود سئو صرفا درآمدی واست نداره . برنامه نویسی خیلی بهتره ضمنا رشته ی لیسانس برنامه نویسی که نداریم اون مهندسی نرم افزاره که یه بخشیش برنامه نویسیه

هرچیز که در جُستن آنی = آنی ( مولانا رومی )  - مهندس کامپیوتر گرایش نرم افزار - سوال برنامه نویسی در خصوصی پرسیده شود

اگه نظر منو بخوای کتاب زیا بدرد نمیخورهفیلمای خارجی دانلود کن و با زیرنویس انگلیسی ببین..هرجایی رو ه ...

مرسی عزیزم تاپیک زدی ما مشاوره بدیم مثلا🤣🤣

فقط 5 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40