2777
2789

تولد عشقمه ، اون برا تولدم ی سرویس طلا خرید 

بعد من هم ی بار برا تولدش ی ست لباس با کفش خریدم ، ی بار هم ساعت براش خریدم ، بنظرتون این دفعه چی بخرم براش ی چیز خوب درحد ۳ تومن اینا ، می‌خوام چیزی باشه خوب باشه بنظرتون چی؟؟ توروخدا راهنمایی کنید برا کادو تولد چی خوبه دیگه چیزی ب ذهن خودم نمیرسه

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

باز ساعت بخر 🤣لامصب برا پسرا هیچی نمیشه خرید همش تکراریه

واقعا😂 بخدا ی ماهه فکر میکنم نمی دونم چییی آخه خودش دوتا ساعت داره یکی هم من قبلا بهش هدیه دادم دیگه نمیشه جلو مادرش اینا هم می‌خوام زشت نشه 

کتونی بخرپسرا عاشق کفشنماشین داره؟ یک حلقه لاستیک🤣🤣

واییییی خو پارسال تولدش ی ست شلوار و تیشرت براش خریدم با ی کفش خاک تو سرم نباید کفشو میخریدم 😂

بخدا عصبی شدم میزنه ب سرم برم ی شورت بهش کادو بدم

کتونی بخرپسرا عاشق کفشنماشین داره؟ یک حلقه لاستیک🤣🤣

ماشین هم آره داره تازه دنبال لاستیک هم هست😂😂😂😂میخواد بخره

بنظرت خوشگل میشه دستبندایی هست ، اول اسمش یا علامت بینهایتش طلا باشه براش بخرم بزارم تو ی باکس با ی قاب عکس ک تاریخ تولد اینا زده با ی پاستور خیلی دوست داره؟ اینجوری خوشگل میشه نه؟

ماشین هم آره داره تازه دنبال لاستیک هم هست😂😂😂😂میخواد بخرهبنظرت خوشگل میشه دستبندایی هست ، اول اس ...

اگه با سه تومن بشه خرید آره خیلی خوبهه 

با این قیمت طلا من گفتم شاید خیلی گرون دربیاد