2777
2789
عنوان

برای کمک ب افراد نیازمند استعلام‌میگیرن

| مشاهده متن کامل بحث + 199 بازدید | 45 پست
با اینکه با ویلچر رفتم گفتن درزمینه سالمه جوونه کار کنه. گفتم بخدا پای چپم ۱۰ ماهه فلج شد نمیتونم ر ...

خوب معلومه که توهین میکنن عزیزم، جاهای مهمتری هست که باید بیت المال مردم ایران رو به اونها بدن چون اونا واجبترن، مردم ایران چه اهمیتی دارن!!!!!!!! 

بسیار سالها گذشت تا بفهمم انکه در خیابان میگرید.        از انکه در گورستان میگرید، غمگین تر است

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

خوب معلومه که توهین میکنن عزیزم، جاهای مهمتری هست که باید بیت المال مردم ایران رو به اونها بدن چون ا ...

حسابمو اگ استعلم بگیرن .خب میگم وامه. من نمیتونم بدم.

شاید کمک نکن.

بگن وام داری دیگ.

ب خدا من میدونم شانس ندارم

الان ک نوشتین. میشه بگین اسم خیریه رو

فکر میکنم ممنوع باشه. یه بار خواستم درباره اینکه خودم برای شفای مامانم چه نذری کردم توضیح بدم گفتن ممنوعه اسم خیریه رو بیارین تبلیغ میشه.

بسم الله الرحمان الرحیم. سلام. نابینا هستم. صفحه‌خوان nvda, همه نوشته های متنی جز عکسنوشته ها رو در کامپیوتر میخونه. امروز برای سلامتی و ظهور امام زمانت دعا کردی؟ صلوات فرستادی؟ برای فرج و رفع غربت هزار ساله امام معصوم و مهربانت چه کردی؟! امام زمان هر لحظه دعاگوی ما و آمینگوی دعاهایمان هستند. همه هستی و وجودمون و نعمتهایی که داریم به برکت وجود حضرته. ما خلیفه خدا در زمینیم و باید کانال رحمت الهی باشیم، در آخرت همه با هم بریم بهشت! تاپیکهام همشون امیدبخشن. من به خاطر عهدی که با خدا بستم، از سال 1400 اومدم اینجا و موندگار شدم. عهدم با خدا اینه که به همه امید بدم و همه رو دعوت کنم سر سفره پرمهر خدا و اهل بیت.
حسابمو اگ استعلم بگیرن .خب میگم وامه. من نمیتونم بدم. شاید کمک نکن. بگن وام داری دیگ. ب خدا من میدون ...

والا بعید میدونم از اینا ابی گرم بشه، برخوردشون رو هم که دیدید، حالا شما بذار بیان انشاءالله خدا خودش کمک کنه، دل سنگ اینا نرم میشه یه رحمی به مردم خودمون بکنه

بسیار سالها گذشت تا بفهمم انکه در خیابان میگرید.        از انکه در گورستان میگرید، غمگین تر است
والا بعید میدونم از اینا ابی گرم بشه، برخوردشون رو هم که دیدید، حالا شما بذار بیان انشاءالله خدا خود ...

اگه اومدن گفتن پول داری دیگه. نیاز نیست.

چی بگم؟؟ بگم برای جهیزیه و عروسی...  یا چی بگم؟

اگه اومدن گفتن پول داری دیگه. نیاز نیست.چی بگم؟؟ بگم برای جهیزیه و عروسی... یا چی بگم؟

بهشون بگو برا بیماریم نیاز دارم، مدارک پزشکیتون هم نشون بده که بفهمن هزینه بیشتری برای درمان نیاز دارید 

بهشون بگو برا بیماریم نیاز دارم، مدارک پزشکیتون هم نشون بده که بفهمن هزینه بیشتری برای درمان نیاز دا ...

اخه جهیزیه هم ندارم. ی مقداری خرت پرت دارم ک از آشنا دوست فامیل قرض گرفتیم .قرار بودیم بریم خونه رهن کنیم بدون عروسی بریم.

ک یهو بعد ماه رمضون اینجوری  شدم..

اگه وامم گرفتم اول باید بدهکاری مردمو بدم بازم هیچی نمیمونه.

بنظرتون بدهکاری مردمو بدم؟ مثلا دوست مادرم ۷ تومن داده بود ۹ ماه پیش.

یکیش ۳ تومن.

یکیش ۱ تومن.

تونستم خرت و پرت بگیرم. بنده خدا ها تامن مریض شدم هیچی نگفتن. گفتن هر وقت دادین. 

بهشون بگو برا بیماریم نیاز دارم، مدارک پزشکیتون هم نشون بده که بفهمن هزینه بیشتری برای درمان نیاز دا ...

مدارک پزشکی همون آزمایشات ک  ندادم. و ام آر ای و کلونوسگوپی و.... اینا؟؟ .

یا برم از بیمارستان بگیرم؟؟

مدارک پزشکی همون آزمایشات ک ندادم. و ام آر ای و کلونوسگوپی و.... اینا؟؟ . یا برم از بیمارستان بگیرم ...

به نظرم از بیمارستان بگیر داشته باشی بهتره

اخه جهیزیه هم ندارم. ی مقداری خرت پرت دارم ک از آشنا دوست فامیل قرض گرفتیم .قرار بودیم بریم خونه رهن ...

به نظرم اگه پول بهتون دادن، بدهی مردمو بدید بقیه اشو هم برا درمانتون بذارید

به نظرم از بیمارستان بگیر داشته باشی بهتره

بعصصصیا آزمایشات رو دادم دستمه. ی نسخه از بیمارستان هم بگیرم؟.

چند تا بیمارستان دولتی هم بستری شدم آزمایشات و اینا دادم بهم ندادن.بگیرم بگم لازم دارم برای کمک درمان؟

بعصصصیا آزمایشات رو دادم دستمه. ی نسخه از بیمارستان هم بگیرم؟. چند تا بیمارستان دولتی هم بستری شدم آ ...

اره، بگو برات میزان هزینه ای که برای درمان نیاز داری رو بنویسن و مهر بزنن، که دیگه نتونن بهونه بیارن

اره، بگو برات میزان هزینه ای که برای درمان نیاز داری رو بنویسن و مهر بزنن، که دیگه نتونن بهونه بیارن

نرفتم اینکارو کنم.

تازه قرار بود ساعت ۷ بیان. بازدید. هنوز نیومدن.

میتونستم برم قیمت هزینه هارو برام مهر بزنن

نرفتم اینکارو کنم. تازه قرار بود ساعت ۷ بیان. بازدید. هنوز نیومدن. میتونستم برم قیمت هزینه هارو برام ...

کاش رفته بودی، حالا براشون توضیح بده، شرایطتتو بگو انشاءالله درست میشه