2777
2789

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

بگو لطفااااا

اول اینکه باید ازمایش بدی بدونی علتش چیه 

کم کاری یا پرکاری تیروئید 

کمبود آهن و ویتامین دی باعث ریزش شدید مو میشه 

ویتامین دی باید ۵۰ به بالا باشه فریتین باید به ۵۰ ۶۰ برسونی حداقل 

دکترم بهم یه شامپو ماینوکسیدیل یک درصد لامینین داد گفت هفته ای سه بار به کف سر زده ماساژ میدی ۱۰ میذاری بمونه بعد آبکشی با آب ولرم رو به سرد میکنی بعدش از حموم اومدی  از سرم مو سینره به ساقه موی نم دار میزنی ، ممکنه اول یه ریزش داشته باشی بعد اوکی میشه حداقل باید یک سال استفاده کنی نتیجه ببینی اگر خاستی بعد یکی دوسال ولش کنی کم کم مثلا ماه اول هقته ای دوبار بعد هفته یک بار دو هفته ای ی بار .....

موی نم دار بعد حموم فقط با برس چوبی شونه میزنی وقتی خشک شد با برس معمولی 

برای شونه کردن اول موهاتو فرق وسط کن از پایین مو شروع کن شونه بزن بعد آخر سر ریشه مو شونه بزن 

قرص پرفکتیل اروجینال اگر مشکل تشنج تیروئید نداری ۶۰ عدد هرروز همراه ناهارت بخور توش انواع ویتامین مورد نیاز هست 

ازمایش cbc 

Tsh tibe fe فریتین   ویتامین دی بده 

اگر پریود منظمی داری که هیچ اما اگر نامنظمه مو زیر چونه داری مربوط به تنبلی تخمدان ه باید اونو درمان کنی 

ویتامین دی تا حالا خوردی ؟؟؟؟؟؟