2777
2789
عنوان

مامانم قول داده کنکور قبول شم ببرتم لندن😂❤️

| مشاهده متن کامل بحث + 1753 بازدید | 148 پست

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

خونواده تو سال کنکور از این قولا زیاد میدن😂😂😂بعدشم میگن کی بود کی بود من نبودم امیدوارم راست باشه ...

نه مامانم قول داده حسابی میدونی زیر قولش بزنه من چیکار میکنم از اصلا آروم‌نمیگیرم تا ببره

🦋هر کی لایک کنه ... هستش لایک نکن خواهر من آخه🦋✨️کاربری دست دو نفر هست دوستان✨️
به منم کلاس هشتم که بودم گفتن قبول شی ماشین برات میگیریم من رتبه زیر هزار هم آوردم پزشکی هم رفتم هیچ ...

نه مامانم قول داده حسابی یعنی اصلا نمیتونه زیرش بزنه بعد سفر هم بخوای بری کلا میشه نفری ۴۰۰ تومن اندازهدپول ماشین نیست😅😅

نه مامانم قول داده حسابی میدونی زیر قولش بزنه من چیکار میکنم از اصلا آروم‌نمیگیرم تا ببره

اره گلم حتما میبرنت

اصلا تو رو نبرن کی رو ببرن

فقط بخونی ها

به حرف حسودای پلاستیکی توجه نکن

به منم کلاس هشتم که بودم گفتن قبول شی ماشین برات میگیریم من رتبه زیر هزار هم آوردم پزشکی هم رفتم هیچ ...

سال چند قبول شدین گلم؟؟

روزی چند ساعت میخوندین؟؟

د اینکه یه سوال دیگه هم داشتم بنظرت الان که ۶۰ درصد تاثیر معدل شده کنکور راحت تر شده درسته؟؟