2777
2789
عنوان

این دختره چرا اینطوری میکنه

| مشاهده متن کامل بحث + 277 بازدید | 43 پست

سلام 

شما رفته بودی بعد کات حرف بزنی یهو خوابتون گرفته درست بعد تا عصر حتی یادت نیومده ای وای بدون خداحافظی رفتم . بنظرم این رابطه این شکلی جوش نمیگیره 

رابطه تون اگه منطقی تموم شده دیگه فرصت دادن اشتباه پس الان یا بسپار به زمان و صبر کن و دفعه بعد درست و اصولی جلو برو یا همین الان به خودت بقبولان این رابطه تموم شده است 

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

سلام شما رفته بودی بعد کات حرف بزنی یهو خوابتون گرفته درست بعد تا عصر حتی یادت نیومده ای وای بدون خد ...

معذرت خواهی کردم ولی میگه من نمیخوام صحبتامون ادامه پیدا کنه

کاربر پسر هستم 
خب من اشتباه کردم خواستم اویزون نباشم

الان نفهمیدم پیام دادی خواستی آویزون نباشی یا کلا جوابش دیر دادی خواستی آویزون نباشی 

یکمی روش تون برای بک زدن اشتباه بود پیام های دختر خانم هم دیدم حداقل صبح بعد بیدار شدن میگفتی خوابتون برده این شاید قابل تحمل تر بود براش 

الان هم اعصاب تو خورد نکن من همیشه میگم پائولو کوئیلو میگه که آنچه که قسمت توست به آسانی از کنار تو عبور نخواهد کرد 

دوستمون راست میگه باید بلوغ فکری داشته باشه ،شاید این رابطه به ازدواج ختم شد بعد میخوای هروز تو قهر باشی؟بخدا تو دوستی ،تو نامزدی ،تو عقد ایرادای هرکس دیده میشه فقط باید دقت کنی و سرسری نگیری اگه میتونی تحمل کنی که ادامه بده اگر نه بیشتر فکر کن و تصمیم درست بگیر

دوستمون راست میگه باید بلوغ فکری داشته باشه ،شاید این رابطه به ازدواج ختم شد بعد میخوای هروز تو قهر ...

معذرت خواهی کردم 

گفتم ازکارم ناراحتی 

میگه نه بعد ادامه نمیده به حرف زدن

کاربر پسر هستم